VIDEO Sulude teorije o fidget spinnerima: "Oni služe iluminatima"

Foto: Instagram/ Twitter

TEORIJE ZAVJERE na internetu niču kao gljive poslije kiše, pa je bilo samo pitanje vremena kad će se pojaviti neka vezana za najpopularniju igračku današnjice- fidget spinner.

Klinci su toliko ludi za njim da je u nekim školama postao zabranjen.

I dok mnogi tvrde da im ova igračka pomaže pri opuštanju, za to ne postoji medicinski dokaz, pa su razne teorije ovdje naišle na plodno tlo.

Joseph Hartropp, novinar Christian Todaya, zapitao se označavaju li oni možda povezanost s konceptom svetog Trojstva?

"I ranije su se stvari sastavljene iz tri dijela, poput djeteline s tri lista, koristile kako bi se opisala trojedna priroda boga. Spinner ide korak dalje jer se vrti pa bolje može opisati dinamičku prirodu, jednakost i povezanost boga. Opasnost je ipak u tome što čim pokušate objasniti boga prije ili kasnije zabrazdite u herezu", naveo je u svom tekstu.

Dok se na internetu pojavljuju svjedočanstva da neki svećenici čak i koriste fidget spinner tijekom propovijedi, drugi njihovi kolege su suprotnog stajališta.

Juan Mariano Avalos, svećenik iz Paragvaja, tvrdi da je ova popularna igračka đavolje oružje.

U svom je videu objasnio i demonstrirao kako fidget spinner držite tako da vam se mali prst i kažiprst podignu i formiraju "rogove", popularnu gestu za poklonike rock i metal glazbe, koja je "simbol vraga".

Drugi način je da ga primite palcem i kažiprstom i podignete ostala tri prsta, a tako pokazujete simbol za 666, odnosno broj koji označava vraga.

Na internetu su se pojavile i razne teorije zavjere u kojima se tvrdi da je fidget spinner djelo Iluminata.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.