VIDEO Suze, Isus i sretni par: Simona se pohvalila i videom s vjenčanja

Screenshot: Youtube
 
SIMONA G. MIJOKOVIĆ, kako od subote glasi njezino novo ime i prezime na facebooku, objavila je videozapis sa svog vjenčanja koji prikazuje detalje obreda u crkvi, ali i doček mladenaca pred restoranom u kojemu je upriličeno svadbeno slavlje te prvi ples novopečenog bračnog para.
 
Emotivna Simona je prilikom obreda vjenčanja i izgovaranja vječnih zavjeta svom mužu zaplakala i jedva, ridajući, pročitala bračnu zakletvu: "Ja Simona, uzimam tebe Stanislave..."
 
Veći dio videozapisa prikazuje obred vjenčanja u crkvi, pjesme i  citate iz Biblije koje je između ostalih čitala i njezina kćer Gabrijela, koju je dobila u braku s Antom Gotovcem.
 
Mladenci i njihovi gosti su se nakon vjenčanja uputili u restoran, a Simona je iskoristila priliku da prije nego slavlje počne još jednom ispriča svoju životnu priču.
 
"Nije ništa slučajno, ni moj život prije, ni moj dolazak u tabor gdje sam upoznala Isusa koji me je očistio i oslobodio, i pripremio za ovaj brak. U Stanislavu imam svog zemaljskog svetog Josipa koji će me još više dovesti do Isusa", rekla je okupljenima presretna Simona.
 
Podsjetimo, Simona je pri svom "čudesnom preobraćenju" čitavoj hrvatskoj javnosti priznala kako se prije braka s Antom Gotovcem bavila prostitucijom i drogirala, a tijekom braka sudjelovala u orgijama koje su se stalno odvijale u njihovoj kući. Simona se, kako je sama rekla, i nakon razvoda od Ante nastavila baviti najstarijim zanatom, sve do susreta sa Zvijezdanom Linićem.
 
U brak s poduzetnikom Stanislavom Mijokovićem je "ušla u čistoći", i izjavila kako njih dvoje seks čuvaju za prvu bračnu noć.
 
Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje i  svadbeno slavlje Simone i Stanislava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.