Video: Trailer iz filma o Michaelu Jacksonu ugledao svijetlo dana

BROJNI obožavatelji nedavno preminulog Michaela Jacksona napokon su dočekali trailer filma "That is it". Naime, na dodjeli MTV Video Music Awards u New Yorku, prikazan je trailer dokumentarnog filma o njegovoj turneji "That is it".

Film bi trebao izaći krajem listopada ove godine, a prati Michaelove probe za povratničke koncerte prije nego što je preminuo. Na ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards najpoznatiji pjevači svojim nastupom još jednom su odali počast neponovljivom Michaelu.

Tako je primjerice Madonna u svome uvodnom govoru kritizirala svoje kolege pjevače jer nisu dovoljno podržavali Jacksona. "Michael je bio jedinstven, poseban i tako originalan da nema puno takvih kao što je on. Ne samo da je budio želju za plesom, već ste zahvaljujući njemu vjerovali da možete letjeti. Napustili smo ga i sad ga nema. Mnogi su mu okrenuli leđa. Živio kralj", rekla je Madonna. Michaelova sestra Janet Jackson je na dodjeli MTV nagrada otpjevala pjesmu "Scream" u duetu sa svojim pokojnim bratom Michaelom koji ju je pratio s video ekrana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.