VIDEO Voditeljica novogodišnjeg programa tvrdi da je nosila gaćice, nitko joj ne vjeruje

Screenshot: YouTube

ŠPANJOLSKA voditeljica negirala je da je novogodišnji program vodila bez gaćica, nakon što su se internetom proširile snimke na kojima se čini da ispod crvene haljine nema ništa.

Eloisa Gonzales s Tenerifa deset godina radi na španjolskoj televiziji pa nije čudo da su joj šefovi povjerili vođenje novogodišnjeg programa. Snimalo se na vjetrovitom otoku La Gomera, a Eloisa je odjenula crvenu haljinu s jako visokim prorezom. Bio je dovoljan malo jači nalet vjetra da se prorez raširi, a ostalo je povijest.

Nakon nekoliko dana šutnje Eloise se oglasila, a tvrdi da je ispod haljine nosila donje rublje.

"Nosila sam donje rublje i najlonke, a cijelo sam vrijeme pridržavala donji dio haljine jer sam sumnjala da će se to dogoditi. U jednom trenutku sam se okrenula da popričam sa sugovornicom, a u to vrijeme mi se haljina pomakla. Ekipa iz režije mi je rekla da su vidjeli nešto", rekla je.

Dodala je da joj nije bio cilj podići gledanost niti potaknuti ljude da pričaju o njoj te naglašava da si nije sama birala odjeću za nastup.

"Povjerenje sam dala stilistici Yureni koja mi je prije nekoliko dana rekla da ove godine nosim crveno. Dva dana prije Nove godine isprobala sam haljinu", ispričala je.

Ipak ovo nije prvi put da njena garderoba privlači pažnju, jer je prije četiri godine, također na dočeku Nove godine nosila izrazito dekoltiranu haljinu koju su Španjolci prozvali "Eloisine novogodišnje sise". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.