VIDEO Zbog jedne greške popularna blogerica ostala je potpuno ćelava

Screenshot: Youtube

DA EKSPERIMENTIRANJE s proizvodima za uljepšavanje nekad može poći jako krivo na svojoj se koži uvjerila popularna Youtuberica Hannah Froncier kojoj je nakon "jednostavne pogreške" otpala sva kosa, piše UNILAD.

Njena je priča ubrzo postala viralna, a video u kojem je opisala što se dogodilo pregledan je gotovo sedam milijuna puta.

Prije nezgode Hannah je imala kosu dugu do ramena koju je često bojala u neobične boje. Budući da joj je kosa bila prirodno sklona kovrčanju, a nije se željela izlagati svakodnevnom ravnanju pomoću pegle za kosu, odlučila je kupiti proizvod za ravnanje kose.

Popratila je upute na kutiji i nanijela odgovarajuću količinu proizvoda na kosu, ali kad ga je pokušala isprati pod tuđem dogodilo se nešto što ju je zgrozilo.

"Osjetila sam kako mi kosa opada i klizi po leđima, a zatim sam čula kako pada na dno kade", ispričala je ona.

Kad je izašla ispod tuša shvatila je da joj je otpalo toliko kose da joj se začepio odvod, a ostatak je ispao kad se pokušala počešljati.

Do problema je došlo jer Hannah nije obratila pozornost na upozorenje na kutiji koje je navodilo da se ovaj proizvod ne smije koristiti na izbijeljenoj kosi. Budući da je njena kosa već bila oštećena stalnim izbjeljivanjem, a proizvod prilično agresivan dogodilo se neizbježno- Hannah je ostala ćelava.

Gubitak kose ju je strašno pogodio, no ipak je odlučila podijeliti video kako bi upozorila druge da ne ponove njenu pogrešku.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.