VIDEO Zvijezda Igre prijestolja u hororu kakvog još niste vidjeli

Foto: PR

SRDAČNO ste pozvani na noćnu moru koja je stvarana generacijama. Tako glasi glavna poruka filma "Pozivnica za pakao" kojeg će domaća publika imati prilike gledati u kinima već od ovoga četvrtka, čak prije otvaranja u Americi. Riječ je o horor trileru koji iskače iz okvira svoje tematike.  

Na prvi pogled film izgleda vrlo misteriozno. U prvom planu je mlada Evie (Nathalie Emmanuel) koja putem DNK testa dolazi do "nove" rodbine te biva pozvana na vjenčanje u Englesku. Uz kratkotrajno nagovaranje ipak pristaje i odlazi na drugi kontinent kako bi upoznala ostatak svoje nepoznate obitelji na vjenčanju. I sve izgleda kao u bajci - prekrasan dvorac, sluškinje i osoblje, raskošna soba i nova simpatija Walter (Thomas Doherty iz serije Gossip Girl) koja svakim danom postaje nešto više.

Međutim, Evie u dvorcu primjećuje neuobičajene stvari koje je počinju ozbiljno uznemiravati. S pitanjem "Gdje su mladenka i mladoženja?" počinje njezina najgora noćna mora i borba za život.

Zanimljivo je za napomenuti kako je ovo prva glavna uloga Nathalie Emmanuel koja se inače proslavila u seriji “Igra prijestolja” i filmskom serijalu “Brzi i žestoki”.

Uz Nathalie Emmanuel i Thomasa Dohertyja u filmu još igraju i Stephanie Corneulissen (serija Mr. Robot), Alana Boden (Uncharted), Sean Pertwee (serija Gotham, Event Horizon) i Virág Bárány (The Last Kingdom, The Alienist).

Mnogi gledatelji ovaj film uspoređuju s nekim prijašnjim uspješnim naslovima u kojima vjenčanje krene u potpuno krivom smjeru s fatalnim posljedicama. "Pozivnica za pakao" sigurno će zalijepiti kino publiku za stolice kada se klupko o jednoj "novopronađenoj" obitelji počne raspetljavati, a vjenčanje iz snova postajati najveća noćna mora. 

POZIVNICA ZA PAKAO u kina stiže već ovaj četvrtak, a ulaznice su već u prodaji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.