VIDEO Zvijezdu YouTubea unatoč problemima oduševila Hrvatska

Screenshot: YouTube

POPULARNI YouTuber Casey Neistat, kojeg prati više od četiri milijuna ljudi, jučer je objavio svoj video s ljetovanja u Hrvatskoj.

Casey je sa svojom suprugom krenuo na krstarenje Jadranom, a prvo mjesto u koje su došli bila je Opatija. Nakon toga boravili su i u Trogiru, a posjetili su i otoke gdje ih je najviše oduševila činjenica da su našli osamljenu plažu samo za sebe.

Iako im se putem izgubila prtljaga, nisu dopustili da im to upropasti odmor. Caseya je posebno oduševio izgled naših gradova pa je video pun snimki pejzaža. Video je dosad pregledan više od 800 tisuća puta.

Caseyeve dnevne vlogove u prosjeku pogleda više od milijun gledatelja pa je jasno kolika je promocija našem turizmu njegov posjet Hrvatskoj. Njegov kanal je jedan od najbrže rastućih budući da je u samo nekoliko mjeseci skočio za preko milijun i pol pretplatnika.

Jedna od Caseyevih poveznica s Hrvatskom je Mislav Mironović, hrvatski ekstremni vozač bicikla koji se već pojavljivao u njegovim filmovima na YouTubeu.

Podsjetimo, prošlog ljeta Hrvatsku je posjetio jedan od najpoznatijih svjetskih prankstera Vitaly Zdorovetskiy, a njegov posjet sponzorirala je Hrvatska turistička zajednica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.