Vidoviti Paul Španjolskoj predviđa pobjedu u finalu SP-a, Njemačka će biti treća

VIDOVITI Paul otvorio je plastičnu kutiju sa španjolskom zastavom te tako predvidio pobjednika ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva. Paul je hobotnica rođena u Velikoj Britaniji, a sada živi u akvariju Sea Life u Njemačkoj te je u proteklih mjesec dana točno prognozirala pobjednike u šest utakmica na prvenstvu u kojima je igrala Njemačka. Nakon dosadašnjih brojnih točnih prognoza, Paul je postao prava zvijezda te se uoči utakmica željno iščekuju njegove prognoze.

Nakon što su mu ponudili da izabere hranu iz plastičnih kutija s nizozemskom i španjolskom zastavom, Paul je malo oklijevao, a onda se odlučio za Španjolsku. Isti postupak ponovio je i s kutijama ukrašenima zastavama zemalja čije reprezentacije igraju za treće mjesto. Birajući između Urugvaja i Njemačke, Paul je izabrao Nijemce.

Iako je na ovogodišnjem prvenstvu do sada bio nepogrešiv, prije dvije godine na Europskom je prvenstvu krivo procijenio izabravši Nijemce kao pobjednike u utakmici protiv Španjolske. Jesu li njegove posljednje prognoze točne, saznat ćemo u subotu i nedjelju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.