Vikend u Piranhi počinje četvrtkom

POŠTOVANI putnici Business Classa, Piranha airlines poziva vas u četvrtak 20. svibnja na LATINO večer arta, zabave i plesa. Na plesnoj pisti kluba Piranha uz neponovljivi ENKO BEND rasplešite se i pjevajte najveće pop i rock balade. Svi ljubitelji arta uživat će u izložbi slika s Kube svjetskog putnika Hrvoja Puškarića, a prekrasne stjuardese Business Classa i ovaj put će vas očarati mnogobrojnim poklonima.

Uz sve to osvojite prve potpisane primjerke knjige KUPUJMO HRVATSKO - leksikon novokomponirane zbilje, autora Ognjena Sviličića i Arsena Oremovića. Ne propustite uzbudljivo putovanje s najplesnijom posadom u gradu.

Specijalno izdanje Ice Extravaganza ovog petka zaledit će plesni podij kluba Piranha. Ledene skulpture, vatrene akcije i ultimativni nastup zaštitnih lica: bolesnog brata DJ BIZZE i dinamičnog tria DJ-eva "Bubbin Dub Collective" Vedrana, Zuze i Carlita, svakog će zamrznuti na licu mjesta. Kako izgleda party kada se udruže ledena Extravaganza i čak 5 vrhunskih DJ-eva svakako provjerite u petak, 21. svibnja, u klubu Piranha.

Stiže još jedna subota, a s njom još jedan Addictive, program koji je već stekao prepoznatljivost po izvrsnom glazbenom konceptu, sjajnoj klupskoj glazbi našeg residenta DJ Carla. Ove subote 22. svibnja očekuje vas glazbena poslastica - "House meets Bongos", u kojoj će se u house ritmu izmjenjivat Dj Carlo i udarač bongosa Igor Štimac.

MORE 2 COME:

PIRANHA CLUB
6th ANNIVERSARY CELEBRATION

26/05 CONNECT LIVE!
27/05 NATALI DIZDAR LIVE!
28/05 ARNO COST

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.