Viktor Troicki ostao bez svoje Sunčice

LIJEPA manekenka Sunčica Travica prekinula je vezu s jednim od najboljih srpskih tenisača, Viktorom Troickim, doznaje Alo! od osoba bliskih paru. Posljednji put su zajedno u javnosti viđeni prije mjesec i pol dana, na vjenčanju Viktorovog kolege Janka Tipsarevića. Sunčica je na svom Facebook profilu izbrisala svoj ljubavni status "u vezi" te s prijateljima dijeli pjesme znakovitih naziva poput "Idi bilo kome".

"Sunčica i Viktor su se posljednjih mjeseci emotivno udaljili i bilo je pitanje dana kada će se ova veza završiti. Njih dvoje su nedavno vodili vrlo ozbiljan razgovor, nakon kojeg su zaključili da je bolje da više ne budu zajedno. Po gradu se priča da je manekenku osvojio jedan mlađi muškarac iz poznate i vrlo imućne obitelji te da je sada s njim u vezi", navela je osoba navodno bliska Sunčici.

Sunčica i Viktor bili su u vezi od kraja 2008. godine. Upoznali su se u Parizu, gdje je ona nosila revije na Paris Fashion Weeku, a on bio jedan od sudionika teniskog turnira Roland Garros. Prema njihovim riječima, bila je to ljubav na prvi pogled, koja je i službeno počela nakon prve zajedničke večere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.