Višnjić u novim problemima: I Britanci su popljuvali seriju u kojoj glumi

Screenshot: Youtube

ČINI se da je nova sezona najdugovječnije i najpopularnije britanske serije Doctor Who, koja se emitira svake nedjelje od Nove godine, imala prilično loš početak sudeći po gledanosti, ali i po komentarima na društvenim mrežama. Posljednju epizodu, nazvanu Noć terora Nikole Tesle, u Velikoj Britaniji pogledalo je samo 4,04 milijuna gledatelja, čime je postala epizoda s najgorom gledanošću u posljednjih 31 godinu. Serija se emitira 57 godina.

Razlozi koji se navode uključuju loš scenarij i lošu glumu. Obožavatelji Rotten Tomatoesa nastavljaju nizati negativne komentare na seriju koja ima ocjenu publike od samo 13%.

"Riječi ne mogu opisati koliko je ovo loše. Toliko godina sjajnog Doktora Whoa i sada dobijemo ovo smeće", napisao je jedan korisnik.

"Novi Doktor Who je veliko razočaranje. Nedostaje sav šarm i humor starijih verzija. Previše je ozbiljan, gluma je umjerena, režija je amaterska, a scenarij nije nimalo originalan. Najnoviji Doktor je veliko razočaranje. Doktor Who bi trebao biti zabavan! Ova verzija nije", dodao je drugi.

Upravo u najnovijoj epizodi naš glumac Goran Višnjić glumi najpoznatijeg znanstvenika s naših prostora, Nikolu Teslu, što se i nagađalo od kad je glumac najavio kako je dobio ulogu u britanskoj seriji.

˝Uvijek sam bio veliki fan Doctora Whoa te sam bio presretan kad sam dobio priliku glumiti jednu od meni najdražih povijesnih ličnosti, to će za mene biti posao iz snova", rekao je Višnjić za Metro krajem prošle godine.

Iduća epizoda je Bjegunac iz Judona koja će se emitirati u nedjelju, 26. siječnja, a možda će nova epizoda uspjeti sakupiti malo blaže i bolje komentare te biti gledanija.

Gorana Višnjića trenutno hrvatska publika može gledati u serijalu General, u glavnoj ulozi Ante Gotovine, koja ne kotira baš najbolje.

Pročitajte više