Vizažistica Diddyjeve bivše cure: Šutjela sam 14 godina. Čula sam ga kako tuče Cassie

Screenshot/Foto: YouTube/EPA

Vizažistica Mylah Morales tvrdi da je čula kako Sean Combs, poznatiji kao Diddy, tuče svoju bivšu djevojku Cassie Venturu. Naime, Mylah je godinama radila kao Cassieina vizažistica, a naposljetku je bila i njezina bliska prijateljica. Sada je za CNN prepričala čemu je svjedočila prije 14 godina.

Vidjela je Cassie pretučenu

"Čuvala sam ovu tajnu otprilike 14 godina", rekla je pa nastavila:

"Otišli su u spavaću sobu i zatvorili vrata, a sve što sam mogla čuti bilo je vrištanje i galama. Što se tamo događalo, ne znam, ali sve o čemu sam razmišljala je da zgrabim Cassiene stvari i krenem se pakirati da je odvučem na sigurno u svoju kuću."

Nakon što je Cassie izašla iz spavaće sobe, tvrdi Morales, bila je "teško pretučena" i imala je puno modrica po glavi i razbijenu usnicu. Međutim, smatrale su da ne mogu otići na policiju jer su se bojale da će se Diddy osvetiti. Otišle su kući i pozvale prijatelja liječnika.

"Bio je vrlo moćna osoba i bile smo prestravljene", kaže Morales. 

Objavljena i snimka na kojoj je nasilan prema bivšoj

Podsjetimo, CNN je prošlog mjeseca objavio snimku nadzorne kamere iz 2016. godine na kojoj se vidi Cassie koja bježi od Diddyja, a on trči za njom. Snimljeno je kako Diddy grabi Cassie i baca je na tlo držeći je za vrat. 

Nakon što se snimka proširila internetom, Diddy je objavio "ispriku", koju je Mylan Morales opisala kao "PR trik". Combs je u isprici, između ostalog, rekao da je njegovo ponašanje neoprostivo i da je dobio psihološku pomoć koja mu je trebala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.