Vječiti mladić glazbene scene Zlatko Pejaković u Green Gold Clubu

OVAJ petak, 20.01.2012. rezerviran je za najbolju zabavu u gradu koju u glavnoj ulozi vodi Zlatko Pejaković. Ne znate kako najbolje započeti nadolazeći vikend? Iako je četvrtak, vikend planirajte već danas... Mi za Vas imamo najbolji prijedlog! Koncert Zlatka Pejakovića u Green Gold Clubu.

"Siromah sam, nije me sramota", "Ranom zorom", "Imam malo želja" i mnogobrojni drugi hitovi, samo su neki kojima je ovaj pjevač osvojio srca svojih obožavatelja. Jedino što trebate sa sobom ponijeti je dobro raspoloženje, još bolje društvo, a mi ćemo se pobrinuti da Vam vikend započne i više nego bolje.

Sutra, od 22h u Green Gold Clubu počinje najbolja zabava u gradu, ulaz je naravno slobodan! Pridružite nam se i uživajte u koncertu legende glazbene scene
Zlatka Pejakovića! Dobre zabave zasigurno neće nedostajati do ranih jutarnjih sati.

Ako ste skloniji latino ritmovima, onda je Habana Club pravi izbor za Vas. Doživite istinsku atmosferu i ambijent Kube - uz atraktivne plesačice, rum, cigare i naravno grupu Caiman Verde, nekadašnje članove grupe Cubismo!

U pauzama između ritmova i stilova, večerajte u Green Gold Club Restaurantu, popijte jedinstvene koktele u Aussie Baru, jednu od devet vrsta kave u 1st Coffeeu ili pojedite vrhunsku pizzu u Pizzeriji Al Metro.

Green Gold Club Bar & Restaurant - Radnička cesta 52, garantira Vam najluđe noći 365 dana u godini! Ulaz besplatan.

Tu je i Frozen Saturday u Green Gold Clubu - zabavi se i otiđi na skijanje!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.