Vjerna podrška: Upoznajte najpoznatije WAGsice francuskih reprezentativaca

Foto: Instagram

ZBOG Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru puno pažnje su, osim reprezentativaca, privukle i njihove djevojke i supruge. Danas su Francuzi u osmini finala pobijedili Poljake s rezultatom 3:1 i prošli u četvrtfinale, a ovo su WAGsice koje bodre francuske reprezentativce. 

Marrion Valette Areola

Supruga je Alphonsea Areole, francuskog vratara koji je bio u reprezentaciji kada je Francuska svladala Hrvatsku u finalu Svjetskog prvenstva 2018. godine. Majka je troje djece te vodi lifestyle i fitness blog. Vjenčali su se 2014. godine. 

Marrion na Instagramu prati više od 100 tisuća ljudi s kojima često dijeli videozapise o pilatesu i fitnessu, modne kombinacije i obiteljske trenutke.

Zoe Cristofoli

Djevojka je Thea Hernándeza. Ova 26-godišnjakinja je model i influencerica. Suvlasnica je tattoo i piercing studija. Par ima jedno dijete, a sudeći po njezinim objavama na Instagramu, obožavaju zajedno putovati i provoditi vrijeme s djetetom.

Pauline Djhn

U vezi je s Jonathanom Claussom. Modna je influencerica koja na svom Instagramu često dijeli fotografije sa svojih luksuznih putovanja. Ima 33 tisuće pratitelja. 

Mae Rfsk

Supruga je Mattea Guendouzija. Influencerica je, ali svoj privatni život nastoji držati podalje od javnosti. Upoznali su se početkom 2019., a u prosincu iste godine su se vjenčali. Par zajedno ima i kćer Mayleen.

Erika Choperena

Erika je po zanimanju dječja psihologinja. U braku je s jednim od najpoznatijih napadača na svijetu, Antoineom Griezmannom. Osim što je aktivna na društvenim mrežama i zaposlena, Erika većinu slobodnog vremena provodi sa svojih troje djece, što često dijeli na Instagramu. Griezmann i Erika vjenčali su se 2017. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.