Vojko Vrućina ima album godine

Foto: Press

VOJKO VRUĆINA, član Dječaka i Kiše Metaka, nakon dugo čekanja izdao je svoj prvi solo album jednostavno nazvan "Vojko" (inače, splitski reper već je najavio i sljedeće albume naziva "Dvojko" i "Trojko") koji je najavio s čak tri odlična singla koje je publika odlično prihvatila.

I dok su singlovi "Zovi čovika" i "Ne može" odlično prošli, "Pasta Italiana" na kojoj uz Krešu Bengalku gostuje i Tonči Huljić, već je pravi hit s preko milijun pregleda na YouTubeu.

Sudeći prema dosadašnjim reakcijama slušatelja i kritike, radi se o hip-hop albumu godine, a to dovoljno govori o samoj kvaliteti albuma. Posebno ako u obzir uzmemo da domaća rap scena nikada nije bila aktivnija. Vojko je album u potpunosti i producirao (mix i master potpisuje VRH), a osim spomenutih gostiju, na albumu još možete čuti i Vuka Oreba, Antonija Makinju i svestranog Sky Wikluha iz beogradske grupe Bad Copy.

Osim tekstovima, glazbom i izvrsnim spotovima koje potpisuje talentirani Rino Barbir, pažnju je privukao i omotom u baroknom stilu za koji se pobrinuo Mate Žaja.

Sve u svemu, u nastavku možete poslušati cijeli novi album, a uživo ga pogledati na Zagreb Beer Festu 19. svibnja te na premijernom izdanju Fibra festivala u Splitu 22. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.