Vraća se ekipa iz Večernje škole

Foto: Facebook

NA Facebook stranici Pervanov Dnevnik objavljena je najava o Posljednja večernja turneji, a brojne fanove Večernje škole ova vijest je itekako razveselila.

"Je li ovo san? Nek me netko uštipne", "Lajkam te Bože", "Gdje su karte?" samo su neki od komentara ispod objave.

"Hoće li vas biti opet i na televiziji?" upitao je jedan pratitelj, no ekipa Večernje zasad nije dala više detalja o nadolazećem projektu.

Na najavnom posteru turneje zajedno poziraju profesor Maksimilijan Jure Kučina, odnosno Željko Pervan, i njegovi učenici Ahmed El Rahim (Antimon), Damir Folnegović (Blaž), Zlatan Zuhrić Zuhra (Aljoša) i Mladen Horvat (Denis).

Objavljuje Pervanov DnevnikNedjelja, 8. siječnja 2023.

Podsjetimo, ekipa se nedavno našla na kavi, a fotku zajedničkog druženja tada je na svom Facebook profilu objavio Folnegović, čime je nagovijestio da se nešto sprema.

Popularnu Večernju školu osmislio je Željko Pervan, a rađena je bez scenarija. U početku je emitirana na OTV-u, a kasnije je prešla na HRT. Godine 2007. Večernja škola prešla je na Novu TV i počela se prikazivati uživo svakoga dana. Njeno novo ime bilo je Večernja škola - praksa.

Večernja škola je i dandanas vrlo popularna na prostoru bivše Jugoslavije, o čemu svjedoče i brojne epizode Večernje škole koje na YouTubeu imaju i preko 300.000 pregleda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.