Vrhunska anti-age kozmetika: 4 proizvoda oduševit će sve s mješovitom i masnom kožom

Foto: Press

U FRANCUSKOM laboratoriju Filorga 1978. godine nastala  je istoimena, vrhunska anti-age kozmetika, koja je među prvima u svijetu nadahnuće pronašla u estetskoj medicini.

Njezin osnivač, francuski doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman, entuzijastično je osmišljavao anti-age rješenja i prije pojavljivanja botoksa, a njegova kozmetička kuća razvijena je na temeljima Medi-cosmetique® načela, koje kombinira učinkovitost estetske medicine sa zadovoljstvom korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja. Filorgini proizvodi sadrže kronosfere s postupnim vremenskim otpuštanjem koje polaganom  razgradnjom oslobađaju revitalizirajući sadržaj u tkivo kože za ciljani, optimalni i dugotrajni učinak: hijaluronsku kiselinu koja se koristi u punilima i NCEF® sfere koje se koriste u mezoterapiji. Na taj način, uz pomoć patentirane tehnologije, aktivni sastojci apsorbiraju se u dermis bez upotrebe injekcija.

Hijaluronska kiselina prirodno je prisutna u koži i igra važnu ulogu u održavanju njezine vlage kako bi bila popunjena i mladolika. Međutim, koža je s vremenom gubi (- 6% svakih 10 godina). Filorgina hijaluronska kiselina koja se nalazi u sastavu svih Filorginih proizvoda, ima molekularnu težinu sličnu prirodnoj, što osigurava optimalnu apsorpciju i odličan afinitet s kožom. Rezultati borbe protiv gubitka hijaluronske kiseline vidljivi su  i dugotrajni – koža je hidratizirana, obnovljena, a bore popunjene.

Ključni, patentirani sastojak svih Filorga proizvoda, NCEF®, ekskluzivani je kompleks koji sadrži 12 vitamina što stimuliraju stanične funkcije, 23 aminokiseline koje potiču izgradnju elastina i kolagena, 6 koenzima što djeluju kao katalizator biokemijskih reakcija, 5 nukleinskih baza koje potiču staničnu komunikaciju, 6 minerala što djeluju protiv nedostataka kože te antioksidanse koji djeluju protiv sinteze slobodnih radikala.

Laboratorij Filorga uvijek tragaju za inovativnim rješenjima u borbi protiv svih znakova starenja, vodeći računa o specifičnim potrebama kože (gubljenje tonusa, bore, hiperpigmentacije, gubitak sjaja...)

Nova AGE-PURIFY  linija namijenjena je njezi  mješovite ili masne kože. Ciljano djeluje na ZNAKOVE STARENJA i NA NESAVRŠENOSTI na koži. VIDLJIVI REZULTATI U 7 DANA!

Linija sadrži 4 proizvoda za potpuni ritual njege.

AGE-PURIFY CLEAN GEL ZA PRANJE LICA 150 ml

Ovim posebno formuliranim gelom za čišćenje sada je moguće ciljano djelovati na znakove starenja i nesavršenosti na koži. Nježno uklanja nečistoće i prljavštinu te ostavlja kožu svježom. 

AGE-PURIFY INTENSIVE SERUM 30 ml

Jedinstveno dizajniran za sprječavanje pojave nesavršenosti i bora, pruža intenzivne revitalizirajuće rezultate. Formuliran je uz ekspertizu dermatologa i estetskih liječnika te pruža ravnotežu koja uzima u obzir i udobnost vaše kože i njezin izgled. Predstavlja jedinstveni odgovor na potrebe mješovite ili masne kože koja uz starenje pati i od nesavršenosti. Ovaj serum lagane teksture brzo se upija te regulira lučenje sebuma i prekomjerni sjaj.

AGE-PURIFY FLUID  50 ml

Inovativna formula koja ciljano djeluje na znakove starenja i na nesavršenosti na koži. Dubinski pročišćava i djeluje kao nevidljivi štit protiv štetnog učinka onečišćenja i drugih vanjskih agresora. Formuliran je na temelju stručnosti dermatologa i estetskih liječnika te osigurava ravnotežu koja uzima u obzir i udobnost vaše kože i njezin izgled. Predstavlja jedinstveni odgovor na potrebe mješovite ili masne kože koja uz znakove starenja pati i od nesavršenosti.

AGE-PURIFY maska s dvostrukim djelovanjem (bore + nesavršenosti) 75 ml

Udovoljila potrebama mješovite ili masne kože, zahvaljujući svom dvostrukom djelovanju protiv bora i nesavršenosti. Njezina hidratantna i pročišćavajuća kremasto-glinena tekstura pruža trenutni učinak obnavljanja površinske teksture kože. Savršena je za kožu koja stvara višak sebuma i prekomjerno se sjaji.

Proizvodi su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.