Vruće striptizete plesom zapalile posjetitelje "Only Men Stuffa"

DOGAĐANJE rezervirano za muškarce pod nazivom "Only Men Stuff" službeno je otvoreno sinoć u Westgateu, a prema očekivanjima će ga do kraja vikenda posjetit više od 20 tisuća ljudi. Na sinoćnjem otvorenju dugoočekivane muške avanture okupio se velik broj posjetitelja. Neki su znatiželjno obilazili makete brzih i nabrijanih automobila, drugi su sudjelovali u amaterskom turniru u obaranju ruku, a treći su odmah po ulasku u Westgate potražili popularni "Nudie bar" i zabavljali se uz atraktivne i vruće nastupe go-go plesačica i striptizeta.

Večeras, u sklopu teme "Borbe u kavezu", posjetitelje očekuje MMA turnir, koji je okupio neka od najvećih imena svijeta borilačkih vještina. Vrhunac večeri biti će borba u kojoj će snage odmjeriti poznati ovisnik o adrenalinu, dugogodišnji sportaš Kristijan Curavić i Slovak Robert Gajdičiar, a nedjeljnu večer obilježiti će K-1 dvoboj nacija, u kojem će se susresti Hrvatska protiv izrazito jake reprezentacije Austrije. Na rasporedu je i posebno atraktivna ženska borba u poluteškoj kategoriji.

"Nudie bar", Ultimate Fight Challenge, Međunarodno prvenstvo u obaranju ruku, muška izdržljivost, konceptni automobili, Nudie bar i humor by Chuck Norris

Na Međunarodnom prvenstvu u obaranju ruku snage su počeli odmjeravati najbolji reprezentativci i šampioni iz Hrvatske, Srbije, BiH, Slovenije, Kosova, Bugarske i Švicarske. Iza teme "Muška izdržljivost" stoji jedan od najpoznatijih hrvatskih maratonaca, Ivan Jelavić, koji će trčati ultramaraton u trajanju od 24 sata, a start utrke je danas, 8. listopada u 19 sati.

Hrvatski modelari i umjetnici izradili su deset modela modernih konceptnih automobila koji su izloženi na eventu od 7. do 9. listopada, a u Chuck Norris kutku počeo se obarati Guinnessov rekord u zapisanim vicevima o toj živućoj legendi te je već prvog dana zapisano više od 700 viceva.

Organizator događanja Goran Husić je najavio vikend odlične zabave i bogatog sadržaja, rezerviranog samo za muškarce. "Pozivam sve muškarce da dođu u Westgate i da se nakon napornog radnog tjedna opuste u `Nudie baru` uz nastupe go-go plesačica i striptizeta. Moram podsjetiti da gledanje nije varanje i da muškarci obavezno pripreme dovoljno kamilice, jer s njom će najbolje isprati oči", kazao je Goran.

Događanje "Only Men Stuff" drugu godinu za redom održava se u Westgateu, a riječ je o zabavi rezerviranoj isključivo za muškarce, koja se bavi atraktivnim "muškim" temama. Ovogodišnje izdanje "Only Men Stuff" eventa koncentrirano je oko šest tema raspoređenih na nultoj razini Centra: Borbe u kavezima - Ultimate Fight Challenge, Međunarodno prvenstvo u obaranju ruku, muška izdržljivost, konceptni automobili, Nudie bar, humor by Chuck Norris.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.