Will Smith dobio prvu ulogu nakon incidenta na Oscarima, glumit će u Disneyjevu filmu

Foto: Epa

AMERIČKI glumac Will Smith dobio je prvu ulogu nakon prošlogodišnjeg skandala na dodjeli Oscara kada se popeo na pozornicu i ošamario kolegu Chrisa Rocka jer je ovaj zbijao šale na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith.

Smith je dobio ulogu u nastavku Disneyjeva filma o Aladdinu, a glumit će duha iz svjetiljke, kojeg je glumio i u prvom dijelu. No, ovaj put bi trebao imati puno veću ulogu nego u prvom filmu. Snimanje filma trebalo bi početi krajem godine, a još se uvijek radi na scenariju.

"Ovo će biti prvi film u kojem će Will sudjelovati od onog šamara na Oscarima i pravo je iznenađenje da će baš biti u filmu namijenjenom djeci. On je svo vrijeme do sada puno radio na sebi i nada se da je sve to sa šamarom sada već davna prošlost", rekao je iz Disneyja, prenosi The Sun.

"Bila bi šteta da Smith ne glumi"

"Prvi film bio je vrlo uspješan i bilo bi suludo da se ne snimi nastavak, a još bi veća šteta bila da je netko drugi morao glumiti umjesto Willa zbog tog incidenta na Oscarima. Disney će stati iza Willa i vratiti ga na filmsko platno", poručio je izvor iz Disneyja.

Prvi dio Aladdina zaradio je više od 900 milijuna eura, a režirao ga je Guy Ritchie. Uz Willa, u filmu su glumili Mena Massoud, koji je utjelovio Aladdina, i Naomi Scott, koja je glumila Jasminu.