Will Smith prestravljen nakon spoja s pjevačicom: "Nisam mislio da imam šanse"

Screenshot: Instagram

GLUMAC Will Smith u svom podcastu Class of '88. rekao je da je bio prestrašen nakon spoja sa Sandrom Denton, pjevačicom grupe Salt-N-Pepa, piše Page Six. Sandra je bila gošća Willovog podcasta. 

Smith je objasnio da je krajem osamdesetih bio opčinjen Denton, ali je ona uvijek bila u vezi s nekim drugim.

"U to je vrijeme bila slobodna. Oboje smo trebali biti u Los Angelesu u isto vrijeme, pa sam htio iskoristiti priliku da ju zadivim. Ova djevojka je bila posebna i želio sam je impresionirati, pa sam unajmio bijeli Mercedes kabriolet jer sam se htio malo hvaliti. Plan mi je tada bio odvesti je po Hollywood Hillsu pa do Mulholland Drivea gledati zalazak sunca", rekao je. 

Samo je glumio frajera

Glumac je priznao da je njegovo samopouzdanje bilo samo fasada za prikrivanje straha.

“Uvijek sam glumio da sam frajer. Nisam baš bio frajer. Uvijek sam bio nabrijan i davao sve od sebe, ali bio sam prestrašen zbog Sandre. Nisam vjerovao da imam pravu šansu s njom.”

Denton se također sjeća tog spoja. Posebno joj je ostao u pamćenju Willow susret s beskućnikom. "Bili smo vani i vidjeli smo beskućnika, a Will mu je dao 100 dolara. Bilo je tako lijepo. A onda smo otišli do natpisa Hollywood", rekla je ona.

Smith i Denton nisu uspjeli kao par

Smith je priznao da se tada bojao za svoj život. "Brinuo sam se da ću poginuti. To je bila moja briga kad sam pokušavao flertati, ali zapravo nisam ništa postigao", kazao je Will. Glumac i Denton nisu uspjeli kao ljubavni par, no ostali su bliski. Will se 1997. oženio Jadom Pinkett Smith, dok je Denton bila u kratkom braku s reperom Treachom, od 1999. do 2001. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.