William Baldwin glumit će u Južnom vjetru. U tijeku su pregovori s Monicom Bellucci?

Foto/Screenshot: EPA-EFE/YouTube

GLUMAC Miloš Biković i redatelj Miloš Avramović su na društvenim mrežama objavili da će u drugoj sezoni Južnog vjetra glumiti i William Baldwin. 

"Službeno! Serija Južni vjetar - Sezona 2", napisao je Miloš Avramović u objavi na Instagramu i podijelio fotografiju na kojoj se nalaze Michael Madsen i William Baldwin. 

Istu je fotografiju na Instagram priči i Twitteru podijelio i glumac Miloš Biković. 

"Izuzetno mi je drago što će William Baldwin i Michael Madsen biti dio serije Južni vjetar. Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i poznate holivudske zvijezde sudjeluju u nekom srpskom projektu. Suradnja s njima je prvi korak u tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde", rekao je Avramović za medije, prenosi Klix.ba.

U razgovoru je otkrio da će ova dva glumca biti američki agenti. 

"Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da u Srbiju dođu na proljeće ili početkom ljeta i cijelo vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. William i Michael su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe", istaknuo je redatelj. 

Uz Madsena i Baldwina, navodno bi i glumica Monica Bellucci trebala potpisati ugovor. 

"S Monicom pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Mnogo se toga mora uskladiti, poput termina našeg snimanja i njezinih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji", dodao je Avramović. 

Podsjećamo, prije svega nekoliko dana stigla je službena potvrda da će se ekipi Južnog vjetra pridružiti holivudski glumac Michael Madsen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.