Youtuberi slušali Kedžinu pjesmu: "Predvidljivo, već viđeno. Teško će u finale"

Screenshot: YouTube

FANOVI Eurosonga preplavili su YouTube reakcijama na pjesmu Damira Kedže Divlji vjetre, kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Njihovi zaključci uglavnom su slični - power balada kakvu su čuli već mnogo puta i koja bi se mogla namučiti s ulaskom u finale tog natjecanja.

Youtuber Luke White priznao je da voli pjesme koje je Hrvatska dosad slala na Eurosong pa mu se tako svidjela i Kedžina, koju je opisao kao pjesmu "koja bi mogla biti u filmu". Nahvalio je i Kedžine vokalne sposobnosti, no na kraju je zaključio: "Iskreno, ovo će se namučiti da se kvalificira u finale i vjerojatno neće biti po svačijem ukusu, ali to i je bit Eurosonga, svatko ima svoj ukus..."

Slično su reagirali i fanovi s kanala STUFR & More. "Već viđeno", zaključio je jedan od njih, dok je drugi također hvalio Kedžino pjevanje. "Melodija je prepredvidljiva. Ovo nije moja vrsta glazbe", zaključili su na kraju.

Britanca Tommyja Kedžo je oduševio izgledom. "Mislim da sam se zaljubio, ovo je skroz jedan novi nivo zgodnog. Pogledaj ga, prekrasan je", započeo je on svoju recenziju. Njemu se pjesma svidjela. "Znam da je to balada i da će ljudi reći da je dosadna, ali ne, ovo je posebno. Ako ima pravde na svijetu, ovo će se brzo kvalificirati u finale", zaključio je.

"Tipična snažna balkanska balada. Nisam siguran da će se kvalificirati u finale jer je možda malo prebalkanska za sve ostale", zaključio je fan Eurosonga s kanala eurovoxx.

Ipak, bilo je i onih koji su Kedžu svrstali u "osobni top 5". "Mislim da je puno truda uloženo u ovu pjesmu, to nisam čuo kod drugih pjesama. Hrvatska uvijek pošalje klasičnu pjesmu i nisu razočarali ni ove godine", rekao je YouTuber s kanala The Lethargic Sloth.

"Nadam se da će ostaviti pjesmu na hrvatskom", zaključio je fan Eurosonga s kanala FrenchBaguette. "Imaju dosta prijatelja, možda bi im to moglo pomoći da uđu u finale. Tu je i dijaspora", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.