Zaboravljena glazbena zvijezda čudnom pričom s Arethom Franklin odala joj počast

Foto: Instagram

LEGENDARNA pjevačica Aretha Franklin preminula je u četvrtak, a mnogi su se od nje oprostili na društvenim mrežama. Jedna od njih je i pjevačica Ashanti, R&B zvijezda koja je top ljestvicama žarila i palila početkom 2000-ih, koja je podijelila najčudniju priču s pokojnom pjevačicom. 

37-godišnja pjevačica podijelila je fotografiju na kojoj je pozira s Arethom Franklin. Uz nju, podijelila je "poseban moment" s Arethom kad je 2003. godine nazvala njezinu majku prije njenog koncerta u Kanadi i upozorila je na SARS.

"Imala sam poseban moment s kraljicom Arethom koji mi je posebno drag srcu. Nikad neću zaboraviti kad sam bila u Kanadi na nastupu 2003. godine... a moja majka dobila je poziv na mobitel... bila je to Aretha Franklin i moja majka nije vjerovala dok nije poslušala njen glas koji joj je rekao: 'Hej, daj mi da razgovaram s tvojom kćeri, želim joj reći o tim klicama.' Moja mama ostala je u čudu. 'Ok, naravno, gospođo Aretha...' Javim se na telefon i ne mogu vjerovati da je to ozbiljno Aretha Franklin. Kaže mi: 'Da, dušo, zovem samo da ti kažem da budeš oprezna tamo jer znaš da se taj SARS događa... nemoj dirati nikakve kvake i požuri. Ne želim da se razboliš.' Zahvalila sam joj i nisam mogla vjerovati da me zapravo nazvala te joj rekla koliko mi to znači i obećala da ću se pokupiti odmah ujutro. Iskreno, osjećala sam se kao da sam dobila poziv od bake. Počivaj u miru, Kraljice", napisala je Ashanti te oduševila većinu svojih fanova.

Neki su, pak, pomislili kako je priča malo čudna dok su drugi napomenuli da bi i oni podijelili da je Aretha s njima razgovarala, o bilo čemu...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.