Zagreb je dobio prvu craft pekarnicu

 Foto: Facebook/Instagram

U ZAGREBU je krajem prošlog mjeseca otvorena prva craft pekarnica "Korica". 

U toj "majstorskoj" pekarnici kruh se radi samo od tradicionalnih sastojaka, tradicionalnim metodama i vještinama. Nema aditiva niti mehaničkih tretiranja tijesta.

"Smatramo da je pravi kruh onaj koji nije pokvaren aditivima i nepotrebnim mehaničkim tretiranjem. Za nas se dobar kruh sastoji samo od brašna, vode, kvasca, soli… i vremena. Radimo pravi kruh koristeći tradicionalne sastojke, metode i vještine - i ništa više.
Trudimo se razumjeti i prihvatiti. Tretiramo svoje kupce, suradnike i zaposlenike onako kako želimo biti tretirani – kao jedinstvene i vrijedne individualce koji zaslužuju najbolje", kažu iz ove maštovite pekarnice na adresi Preradovićeva 39.

U "Korici" se možete zasladiti brojnim pekarskim slasticama poput croissanta, kolačića s čokoladom i zobenim pahuljicama, kruhom od banane te mnogim drugim delicijama.

Pohvale za njihove proizvode stižu sa svih strana pa ih je nedavno na svom Facebook profilu preporučio i Mate Janković.

"Dugo vremena sam iščekivao boutique pekarnicu koja će nuditi više vrsta kruha kao i izvrsnih peciva i croissanta te se i to nedavno desilo. Probao sam nekolicinu proizvoda te sam za sada vrlo zadovoljan. Lijepo je kada se otvaraju objekti koji paze na izvrsnost i doprinose boljoj usluzi i kvaliteti grada. Takve treba podržati i zaželjeti im sve najbolje. Tržište i edukacija će već izbaciti loše. Stvari se kreću, sretan sam", pohvalio ih je Janković.

Više o ovoj pekarnici možete saznati na njihovoj službenoj web stranici te na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.