Zaigraj Pumatriviu na Igra.hr i osvoji vrijedne nagrade

NA MULTIPLAYER portalu www.igra.hr od 1. svibnja možete zaigrati PUMAtriviu - Lifestyle triviu u kojoj najbolje svakodnevno nagrađuje Puma. Najbolji tjedni igrači osvojit će vrijedne Puma tenisice, a osim tenisica za tjedne pobjednike, među nagradama se nalaze i remeni, znojnici, torbe i novčanici, kao nagrade za dnevne pobjednike.

Bodovi se skupljaju na sljedeći način: Postavljen je komplet od 10 pitanja, a najbolji rezultat nakon 10. pitanja, vaš je najbolji dnevni rezultat. Na taj način svi igrači se nalaze u jednakom položaju za osvajanje dnevnih nagrada. Broj kompleta koje možete odigrati nije ograničen. Dnevni i ukupni rezultat upisuje se nakon odgovorenog 10. pitanja.

Trčanje nikad nije bilo jednostavnije

Glavno obilježje Pumine proljeće-ljeto kolekcije je novi tip proizvodnje tenisica "Lite Injected Foam Technology (L.I.F.T.)". Ova nova tehnologija proizvodnje omogućuje tenisicama da budu lagane, ergonomske, udobne i prozračne. Lagane, niskoprofilne i ergonomske, L.I.F.T. Racer tenisice donose inovaciju  na sportskom tržištu  svojom optimalnom konstrukcijom koja trčanje čini tako laganim. Donji i srednji dio tenisice su spojeni EVA injection tehnologijom, kombinirajući inovativni dizajn koji dopušta uporabu EVA tehnologije preko cijelog gornjeg dijela tenisice  što pridonosi najvažnijem obilježju L.I.F.T. Racer tenisica, a to je - manja težina i niski profil. Gornji dio tenisica je izrađen od mesh materijala i pričvršćen je za donji dio s manjom uporabom ljepila koja čini ovu tenisicu ekološkom. Inspirirana uličnom modom PUMA H Street, the L.I.F.T. Racer  tenisica je tenisica za trčanje koja se može nositi svugdje. L.I.F.T. Racer Wn’s tenisica je dizajnirana za žene koje traže obuće za lagano jutarnje trčanje.

Sponzorirani članak

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.