Započni borbenu avanturu s Arnoldom Schwarzeneggerom i postani tenkist

Foto: Press

PROSINAC je mjesec odmaranja od tekuće i punjenja baterija za nadolazeću godinu. Moglo bi se reći da je postala tradicija, posebno u Hrvatskoj ali i šire, blagdane na kraju godine spojiti s godišnjim odmorom i svakodnevne poslovne i privatne obaveze staviti na čekanje do sljedeće godine. Svima nama dobro dođe malo predaha i slobodnog vremena za stvari koje nemamo vremena raditi u svakodnevnom ubrzanom životu. Nažalost prilike su takve da su klasični načini za provoditi slobodno vrijeme i zabaviti se donekle ograničeni, stoga treba dati priliku novim načinima zabave i opuštanja.

Jedan od načina je i uključiti se u svijet online igara. Broj gejmera je u zadnje vrijeme naglo porastao, i sve više ljudi na ovaj način zabave i odmora provodi svoje slobodno vrijeme. Neki su otišli i korak dalje pa ovu zabavu pretvorili u posao, hobi, pa čak i sport koji godišnje okuplja sve više natjecatelja i milijune gledatelja diljem svijeta.  Tko zna, možda i ti otkriješ da je upravo ovo svijet za tebe, samo se trebaš iskušati, a nadolazeći dani su savršen trenutak za to. 

Planetarno popularna online multiplayer igra World of Tanks je jedna od najuspješnijih igara ovog tipa koju aktivno igra preko 160 milijuna igrača iz svih krajeva svijeta, pa tako i iz Hrvatske. Cilj igre je postati najbolji tenkist i uništiti protivničke tenkove prije nego oni unište tebe. Igra je u potpunosti prevedena i na hrvatski jezik, što puno govori o tome koliko je World of Tanks popularan i kod nas.

Uključi se i ti, izazovi svoje prijatelje, i uz više od 600 povijesnih tenkova iz doba I i II svjetskog rata, te više od 40 mapa za igranje pokažite tko je najvještiji tenkist. Svaka pobjeda ti donosi nove mogućnosti nadogradnje tenka, XP bodove, te kredit za potrošiti unutar igre na razne dodatke. Svoju ulogu u igri možeš prilagoditi izborom vrste tenka koja ti najviše odgovara: 

  • Laki tenkovi su izviđači koji će naći protivnike, a dovoljno su brzi da izbjegnu oštećenja
  • Srednji tenkovi su majstori zanata i donose pustoš ako napadnu složno
  • Teški tenkovi su otporni na oštećenja protivničkih napada, a kada uzvratite paljbu protivnik se neće dobro provesti
  • Artiljerija (SPG) ovisi o izviđačima, no jednom kada im dojavite lokacije protivnika, zasuti će ih kišom projektila od koje će im se smračiti u trenu
  • Lovci tenkova se skrivaju u pozadini, ali oči su im uvijek usmjerene prema neopreznim zapovjednicima protivničkih tenkova

A osim nadolazećih godišnjih odmora i blagdana, posebno bitan razlog zašto odmah napraviti račun i krenuti sa svojom karijerom zapovjednika tenka je i World of Tanks event "HolidayOps". Registriraj se najkasnije do 9.1.2022. i otključaj ekskluzivne nove misije i posebnog gosta, zapovjednika Arnolda Schwarzeneggera od kojeg ćeš svakodnevno dobivati nove izazove i zadatke. Izvrši Arnijeve misije, skupi kutije i dodatne nagrade i iskusi kako je to biti Arnie, barem u virtualnom svijetu – tvoj lik u igri besplatno može poprimiti Arnoldov izgled! Što je bolja motivacija za pobjedu nego da te nadgleda i na sljedeću misiju upućuje Terminator osobno?

World of Tanks je potpuno besplatan na PC-u i dostupan za Windowse, Mac i Steam.

Zvuči zabavno zar ne? Iskoristi ove blagdane i osiguraj slobodno vrijeme za nove izazove!

Kreni s igrom, a mi smo sigurni:
You will be back! 

Napravi svoj račun na worldoftanks.hr i ne zaboravi upisati promo kod CROTENK22 za dodatne nagrade. Posebno za sve nove igrače iz Hrvatske!

Dobit ćeš njemački premium tenk Pz.Kpfw. III Ausf. K, 3 dana premium računa, 100k kredita, 4 Hrvatske zastavice za svoj tenk i još par iznenađenja.

I s obzirom na to da je sezona darivanja, slobodno podijeli ovaj kod s prijateljima.

Više o World of Tanks, hardverskim zahtjevima te upute kako igrati možeš naći na sljedećim linkovima: 

World of Tanks Europe YouTube kanal

Hardverski zahtjevi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.