Zaprosio je iznad Dubrovnika, a prošnja postala hit na internetu

Foto: Instagram

DUBROVNIK je idealno mjesto za zaruke, a brdo s kojeg puca predivan pogled na Grad romantiku diže na najjače. Upravo je tamo ovih dana Marin Požgain kleknuo i zaprosio svoju curu, a video prošnje je završio na Instagram stranici Hrvatske turističke zajednice.

"Nemoj me zezati... Ljubavi!  Hoću, kako neću", odgovorila je presretna djevojka. Video je pregledan gotovo 130 tisuća puta, a golupčići su zaradili i gotovo 12 tisuća lajkova.

Marin je curi posvetio i ogroman post na Instagramu, na njemačkom jeziku, a na ovim riječima joj zavide mnoge cure.

"Ti si žena koja je u moj život donijela harmoniju, ljubav, pozitivu, vjeru, iskrenost, povjerenje i milijun drugih prekrasnih kvaliteta. Gdje su neki posustali, mi smo stali. Gdje je većina ljudi odustala, mi smo započeli. Kada drugi mrze, mi nosimo ljubav. Nesigurnost i sumnja pratili su me cijeli život sve dok ti nisi ušla u moj život, jer mi je nakon toga postalo jasno da je Bog poslao svoj najdražeg anđela da me vodi kroz život. Moj najveći dar, koji ću čuvati, poštovati, voljeti i uvažavati do posljednjeg daha. Svoju radost ne mogu prenijeti u riječi, jer s tvojim 'da' dala si mi dopuštenje da živim svoj san i učinila si me najponosnijim čovjekom na svijetu. Hvala ti na svemu, moj anđele. Volim te najviše na svijetu. Zajedno do kraja", napisao je Marin.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.