Zašto je Nina Badrić Hariju Varešanoviću nosila kolače?

HARI VAREŠANOVIĆ i Nina Badrić nedavno su snimili duet za pjesmu "Ne mogu ti reći što je tuga" kojom će se predstaviti na ovogodišnjem HRF-u, a koja je naslovna pjesma novog albuma skupine Hari Mata Hari. Simpatičan Varešanović oduševljen je Ninom Badrić, njezinim glasom i energijom. Rekao je kako su mu se kroz dugogodišnju glazbenu karijeru provukli mnogi dueti, ali da je ovaj bio nešto posebno. Za koji dan Hari i Nina kreću put Hvara gdje će snimiti i spot.

Ah, ti kolačići

"Nina je svratila u studio da nam donese malo kolača. Bilo je puno ljudi. Oni su uglavnom bili na šampitama dok sam ja jeo krempite. A Nina nije željela izaći iz studija prije nego snimimo neki duet. Ona je najbolja pjevačica na ovim prostorima i nakon 50 dueta u životu napokon sam snimio neki s rasnom pjevačicom", na sav glas pohvalio je Ninu.

Napomenuo je da se prethodno ništa nisu dogovarali, već je sve ispalo sasvim spontano, što mu se najviše svidjelo. Iako nije gledao ovogodišnju Doru, Hari pohvaljuje pjesmu predstavnicu. Na pitanje znači li to da su Igor Cukrov i Andrea Šušnjara pogodak, Hari se od njihove kvalitete ipak ogradio:

"Igor Cukrov je premlad, na Eurosong su trebali ići iskusniji izvođači!"

"Ja sam rekao točno što mi se sviđa, znači pjesma. A vi ste nabrojali još neke stavke koje s time nemaju veze. Na Eurosong su trebali ići iskusniji izvođači. Igor je presimpatičan, ali premlad za tako veliko finale. Jer, vidite, pjesma je samo jedna stavka koja treba ostaviti utisak na takvom natjecanju, zapravo na bilo kojem nastupu. A samo jednim krivim atomom u molekuli može se pokvariti pjesma. Moj savjet njima je da se prvo bave 30 godina nečime, pa onda neka pobjede. Znanje je moć, a znanje se stječe trudom, radom, znoju i krvlju", napomenuo je Hari.

"Malo sam hendikepiran što se tiče komentiranja glazbenih reality showova poput Operacije Trijumf. Meni se to ne sviđa. Sve je to izmišljotina nizozemskog DMOLA (Digital television Multiplex Operators Limited), mi to nismo izmislili i ja to ne mogu kritizirati. Svijet i publika time su zavedeni, ali ja nisam za to da se na televiziji prodaje intima. Generalno, to je brza zabava. Istina, život je danas brz, sve je za jedan dan. Međutim, ja sam iz starog vremena i volim neke druge vrijednosti", rekao nam je Varešanović koji je samog sebe u jednom intervjuu opisao kao "privatno veoma dosadnog čovjeka". Nama nije tako zvučao, pa smo se pitali otkud mu pomisao da je dosadan.

Hari i njegove tri dlake na glavi

"Stavovi su različiti, ali meni mnogi govore da sam dosadan tip. Mislim da je to zato što stalno govorim istinu, a istina je dosadna. Odgovor je relativan, za nekoga sam dosadan za nekoga prepametan. Samo prenosim reakcije, jer ja nisam toliko slijepo egoističan da iznosim svoje mišljenje o meni. Sebe gledam samo ujutro kad se obrijem i napravim frizuru. I ne, ne koristim gel, što će mi za te tri dlake na glavi", danas je Hari odlučio počastiti na svoj račun.

Lana Vukičević
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.