Zašto je Tom Hanks na Zlatnim globusima spomenuo petero djece kada ih ima 4?

Foto: Getty Images

POPULARNI glumac Tom Hanks, koji je ove godine dobio Zlatni globus, nagradu Cecil B. DeMille za životno postignuće, rasplakao se tijekom govora koji je održao tom prilikom. On se zahvalio mnogima kada je izašao primiti nagradu, između ostalog i svojoj supruzi Riti Wilson i svojoj djeci – sinovima Colinu, Chetu i Trumanu i kćeri Elizabeth, piše HuffPost.

Ipak, mnogima je promaknulo da je prilikom zahvaljivanja izgovorio petero djece, iako ih ima četvero.

"Ovaj čovjek je blagoslovljen. Blagoslovljen je obitelji, suprugom koja je fantastična na svaki mogući način, koja me naučila što je ljubav i s petero djece koja su hrabrija i jača i mudrija od svog oca", izjavio je on.

Prema časopisu People, on nije pogriješio u brojenju, nego je namjerno rekao taj broj, ubrojivši među svoju djecu i suprugu svog sina Colina, Samanthu Bryant.

Prema izvoru bliskom glumcu, on Samanthu smatra svojom kćeri. Colin i ona su u braku od 2010. godine i imaju dvoje djece, Oliviju Jane Hanks i Charlotte Bryant Hanks.

Popularni glumac je bio nominiran i za nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu gospodina Rogersa u filmu "It’s a Beautiful Day in the Neighborhood".

[youtube id=dx8aT1Xv8eg]

V. T.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.