Zavirite u McGregorovu luksuznu vilu od 11 milijuna kuna

Screenshot: YouTube

CONOR MCGREGOR izgubio je od Khabiba Nurmagomedova u Las Vegasu, no taj poraz nije mu toliko teško pao jer opet je masno zaradio, a već je najavio i revanš. Da mu dobro ide na financijskom planu, dokazao je i ovo ljeto kupnjom luksuzne vile u španjolskoj Marbelli, čija je procijenjena vrijednost oko 1,5 milijuna eura, piše The Mirror.

Luksuzna vila na jugu španjolske nalazi se u kompleksu The Heights, a osim teretane, sadrži veliki vanjski bazen, vinski podrum, dizalo, ali i perverzije poput LED osvijetljenog prilaza. Do bazena 30-godišnji Irac može se spustiti direktno iz spavaće sobe, koja gleda na obalu.

McGregorov dom na obali nalazi se u sklopu country i gold kluba La Resina, a Irac nije jedina zvijezda koju se povezuje s tim imanjem. Harry Winks, mlada zvijezda Tottenhama, i Thomas Sorensen, stoper Stoke Cityja, također tamo imaju posjede.

S druge strane, Khabib Nurmagomedov na Instagramu pokazuje koliko se ponosi svojim rodnim selom Sildi na vrhu planine i rodnom kućom u kojoj ima metalne krevete i plastične stolice.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.