Završeno snimanje filma "Lea i Darija - Dječje carstvo"

NAKON 35 dana snimanja, mjeseci pripreme, audicija i proba jučer je nadomak Zagreba, u Kloštar Ivaniću, završeno snimanje dugoočekivanog filma redatelja Branka Ivande "Lea i Darija - Dječje carstvo".

Film koji se snimao na više autentičnih lokacija u gradu Zagrebu i njegovoj okolici okupio je mnoštvo priznatih hrvatskih glumaca. Nesebičan doprinos filmu dali su glazbenici Sanja Doležal i Marko Tolja koji su na Svečanom balu otpjevali pjesmu kompozitora Alfija Kabilja.
 
Povodom završetka snimanja redatelj Branko Ivanda kratko je izjavio: "Istovremeno sam sretan i ponosan i tužan. Sretan jer smo snimanje uspješno završili, a pomalo tužan jer je ovom divnom iskustvu došao kraj. Ovo snimanje bilo je jedno nezaboravno putovanje i zahvalan sam svim njegovim sudionicima i cjelokupnom filmskom ansamblu. Svi smo bili kao jedna velika obitelj i izvanredno surađivali, a to će gledatelji sigurno osjetiti".

Podsjetimo, "Lea i Darija - Dječje carstvo" film je o dva čuda od djeteta, Lei Deutsch i Dariji Gasteiger, koje žive u Zagrebu tridesetih godina i privlače pažnju svojim izuzetnim glumačkim i plesnim talentom. Drugi svjetski rat ih razdvaja zauvijek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.