Zbog krize zamalo otkazane pete Runjićeve večeri

OLIVER, Gibonni, Vanna, Natali Dizdar, Nina Badrić, Tamara Obrovac, Ivana Husar Mlinac, Matija Dedić, Kristijan Beluhan, Detour, Marko Tolja, Ivana Starčević, i brojna druga imena hrvatske glazbene scene sudjelovat će na petoj po redu koncertnoj večeri "Runjić na Peristilu" u čast velikog splitskog skladatelja. Iako je održavanje ovogodišnjih Runjićevih večeri bilo upitno zbog teške financijske situacije, u pomoć je i ovaj put priskočio splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Oliver još nije odabrao pjesmu

"U jednom trenutku bili smo jako blizu otkazivanja, a da se to dogodilo, vjerojatno više ne bismo nastavljali dalje", izjavila je Ivana za Slobodnu Dalmaciju. Ali sada kada su tehnički problemi otklonjeni organizatori i izvođači su se posvetili umjetničkom dijelu.

Na Peristilu će nastupiti Gibonni, Vanna i Natalie Dizdar, koji proteklih godina nisu mogli zbog drugih obveza, a stari splitski vuk Oliver još uvijek nije odabrao pjesmu koju će izvesti. Naime, otpjevao je toliko Runjićevih hitova, pa će ovaj put možda posegnuti za nekom od skladbi koje su bile napisane za druge izvođače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.