Zdravko Čolić o napisima da mu je kći ukrala 20 tisuća eura: "Sve je apsolutna laž"

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

NAKON što se srpskim medijima proširila glasina da je kći Zdravka Čolića, Una Čolić, ocu "ukrala 20.000 eura iz sefa kako bi svom dečku kupila automobil", napise je nakon Une demantirao i sam Čolić, koji se medijima obratio preko svog PR tima.

"Na ovaj način obitelji je nanesena nemjerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vijesti i apelirali na sve medije da ne sudjeluju u kreiranju netočnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne osobe, kao što je u ovom slučaju kći Zdravka Čolića", napisali su u priopćenju, koje prenosi Blic.

"Ovim putem ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutna laž. Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima."

"Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima. Ipak, kada je obitelj u pitanju, mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse", poručili su.

Podsjetimo, Una Čolić je ubrzo nakon plasiranja vijesti na svom Instagramu demantirala navode.

"Trebali biste se sramiti, za ovo slijedi tužba", napisala je.