Žena koja je tvrdila da putnik u avionu nije stvaran ponovno se ukrcala u avion

Screenshot: TikTok

TIFFANY GOMAS zapalila je društvene mreže nakon što se pojavio viralni video u kojem tvrdi da jedan od putnika nije stvaran, nakon čega se iskrcala iz aviona. 

U slučaju da ste dosad živjeli ispod kamena, evo kratkog podsjetnika. Gomas je snimljena kako hoda niz prolaz i viče putnicima: "Kažem vam, odje*ite, postoji razlog zašto odlazim. Možete mi vjerovati ili ne. Nije me briga. Ali kažem vam, taj kreten tamo nije stvaran."    

@knuckleslawncare #drunkonaplane ♬ original sound - Juan Franqui

38-godišnja marketinška direktorica iz Dallasa kasnije se ispričala zbog svog ponašanja i psovki te se oglasila na Instagramu, no nikad nije otkrila što je zapravo vidjela. 

Svi se pitaju samo jedno 

Sada se prvi put nakon incidenta ponovno ukrcala u avion. TMZ je objavio intervju s njom na aerodromu LAX, a novinar ju je u nekoliko navrata upitao što je zapravo vidjela. 

"Rečeno mi je da trenutno to ne smijem komentirati", zagonetno je odgovorila i tako izazvala još veće zanimanje javnosti. Dodala je kako se "100 posto" morala iskrcati iz tog aviona te da i dalje stoji kod svoje odluke. 

Također, otkrila je kako osjeća "malu tjeskobu" zbog ponovnog ukrcavanja u avion. Na pitanje novinara hoće li sve otkriti u velikom intervjuu, dala je jasan odgovor:

"S obzirom na to kako je sve krenulo, osjećam da će se to morati dogoditi. Neke stvari su u pripremi, većinom neprofitne i dobrotvorne."  

Podsjetimo, Gomas je nedavno na Instagramu poslala znakovitu poruku

"Jedan trenutak te ne definira, ali može definirati tvoju svrhu", napisala je dodavši hashtagove kojima sugerira ambiciju da postane motivacijska govornica na temu mentalnog zdravlja.  

Pročitajte više