Žena rasprodaje sve što ima da skupi 248 tisuća kuna za spas bolesnog psa

Foto: Twitter

DOLLY-ANN OSTERLOH, vlasnica Snoopyja, devetogodišnjeg mješanca jorkširskog terijera i čivave kojeg je prije devet godina udomila iz jednog skloništa za pse prošlog ga je mjeseca odvela veterinaru jer je imao problema s disanjem i tamo je čula poražavajuću dijagnozu.

Njenom je voljenom ljubimcu tom prilikom dijagnosticirana bolest zbog koje njegovo srce pretjerano raste i ako hitno ne ode na operaciju, Snoopyju preostaje još samo nekoliko mjeseci života.

"Trenutno Snoopyju dajem lijek jedanaest uta na dan. Moram prepoloviti dozu jer se radi o malenom psu. Dobro reagira na lijekove što znači da će biti dobar kandidat za operaciju. Imamo dogovoren termin 19. rujna u Parizu, a veterinar nam stiže iz Tokija. On je poseban jer jedini na svijetu ima visok postotak uspješnih operacija", ispričala je za Unilad.

Operativnih zahvat košta 248 tisuća kuna, a veći dio toga je već uspjela skupiti iz svoje ušteđevine, pozajmicama od prijatelja i kreditom iz banke. Međutim, nedostaje joj još između četrdeset i osamdeset tisuća kuna.

Kako bi skupila preostala sredstva Dolly-Ann je odlučila na 24 sata otvoriti vrata svog stana u Londonu i ponuditi javnosti da kupe bilo što od onog što posjeduje.

"Nikad nisam pomislila da će interes biti toliki. Nemam vremena prekapati po stvarima kako bih odvojila ono što želim sačuvati, pa mogu slobodno birati među svim mojim stvarima", kaže ona.

Za nju je život njenog psa puno važniji od bilo kakvih materijalnih dobara.

"Vjerujem da će me mnogi vlasnici pasa razumjeti. Snoopy je kao moje dijete. S njim imam jaču vezu nego s bilo kime drugim. Radi se o bezuvjetnoj ljubavi, a ljubav se ne mjeri materijalnim stvarima", kaže shrvana vlasnica.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.