Žene podijelile svoja iskustva s "dobrim dečkima" i zaista su užasna

Screenshot: Youtube

KOLIKO ste puta čuli da se neki "dobar dečko" žali da mu ne ide sa ženama? On je dobar, pristojan, fin džentlmen i romantik, ali iz nekog njemu potpuno neshvatljivog razloga, stalno je singl i nikako ne može pronaći djevojku. Ako ste žene, možda ste imale i kontakta s nekim takvim tipom i otkrile da "dobri dečki" često i nisu baš tako dobri. Korisnice Reddita sad su otkrile neka od svojih najgorih iskustava s takvim tipovima.

"Tip s kojim sam se družila nekoliko puta ponudio mi je da dođe nahraniti moju mačku za vikend kad nisam doma. Dogovorili smo se koliko ću mu platiti. Kad sam stigla kući, vidjela sam da je ostavio novac na stolu. Poslala sam mu poruku da mu se zahvalim i pitam kada mogu uzeti ključ", napisala je jedna korisnica.

"On je zapravo zahtijevao seks jer nije uzeo novac, želio je seks umjesto toga. Rekla sam da je trebao samo uzeti 20 dolara kako je dogovoreno. Zatim je odbio vratiti moj ključ i rekao da će ga prodati na Craigslistu s mojom adresom i mojim fotografijama. Obavijestila sam ga da sam snimila razgovor i poslala ga nekolicini prijatelja, a ako mi se nešto dogodi, oni će razgovor pokazati policiji. Zatim je rekao da je prijetnja da će me silovati samo vic", dodala je.

"U mojoj glavi smo u vezi"

"Jedan tip je pokušao uzeti moj telefon i upotrijebiti ga da pošalje poruku mom tadašnjem dečku da smo gotovi. Kad su se suočili, dobar momak je rekao da se moj dečko nije ponašao kako treba, inače ne bismo bili na daljinu (to je bilo za vrijeme fakulteta, a bio je udaljen sat i pol vremena vožnje vlakom). Kad sam se očito naljutila, nazvao me kučkom, kurvom i glupačom jer nisam shvaćala što imam ispred sebe", ispričala je druga korisnica.

"Tri dana me označavao u bijesnim statusima na Facebooku. Blokirala sam ga. Plakao je zašto više nismo prijatelji, zamolila sam ga da mi da malo vremena i da bismo mogli pokušati ponovo. Dan i pol kasnije, slika penisa. Kad nisam odgovorila na to, poslao mi je dugo, rukom pisano pismo o tome koliko je moje tijelo savršeno i kako bi se prema meni ponašao kao prema princezi, pogotovo u krevetu", zaključila je.

"Svi su mislili da je on super fin. I ja jesam, isprva. Ispostavilo se da je imao problema s ljutnjom i perverzijama za koje ja nisam bila zainteresirana. Napravio je kopiju ključa od moje kuće za koju nisam znala, vrištao je kad god sam pričala s prijateljima, ušao je jedan dan i razvalio vrata kupaonice dok sam je koristila i pregledao sve moje poruke (nije ništa našao jer nije imao ništa za pronaći). Govorila sam mu iznova i iznova da nismo bili u vezi, a on mi je samo rekao: 'U mojoj glavi jesmo'", ispričala je treća korisnica.

"Mogao sam te silovati, ali sam dobar"

"Upoznala sam ga na zabavi, odvezla ga kući i tražio je moj broj. Otišli smo na jedan spoj i slali poruke tjedan dana. Zatim sam se u subotu ujutro probudila i vidjela 50 poruka koje su počinjale s pitanjem što radim (spavam jer radim ujutro) i sve do 'Trebao bih se samo ubiti jer nitko ne želi razgovarati sa mnom'", ispričala je korisnica Littlefingersthroat.

"Rekla sam mu da je to neprihvatljivo jer sam mu već rekla da radim u subotu ujutro, ali čak i da nisam, nema razloga da mi piše više od 50 puta. Ako se ne javljam, ne javljam se. Cvilio je o tome da je tako fin i kako je bio dobar prema meni i bla bla bla bla. Srećom, kada su moji prijatelji pitali zašto ignoriram tako lijepog dečka, dovoljno je bilo pokazati im poruke da shvate da i nije baš tako fin", zaključila je.

"Novi fakultet, novi grad. Upoznala sam neke ljude sa svog sveučilišta koji su me upoznali s drugim ljudima. Tako sam upoznala Dobrog Dečka. Kul frajer na početku; dijelili smo slične ukuse. Mjesec dana kasnije, on me natjerao da izađemo. Tu je sve krenulo nizbrdo. Otišli smo u noćni klub s grupom prijatelja, a on je pokušao flertati sa mnom. Pristojno sam ga odbila, a nakon toga počeo se ponašati kao kreten", započela je svoje iskustvo jedna djevojka.

"Kad sam ga konačno pitala što nije u redu, vikao je na mene govoreći stvari poput: 'Ja sam ljubazan tip, a otkad te poznajem, ponašaš se prema meni kao da sam ništa.' Objasnila sam mu da mi je žao što se tako osjećao, ali da sam se ponašala prema njemu kao i prema drugim prijateljima te da nisam odgovorna za to kako se osjeća, iako sam voljela provoditi vrijeme s njim", nastavila je.

"Na to mi je rekao da sam bezdušna kučka i da mu dugujem jer me izveo van. Bio je samo 'fin i pažljiv' i trebala sam mu 'pružiti priliku'. A jer me nije zanimao, bila sam samo 'pička' koja 'ne shvaća šansu koju je imala' jer me on 'mogao drogirati i silovati' kad smo bili sami, ali nije jer je dobar. Jako šarmantno!" zaključila je djevojka svoju neugodnu priču.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.