Zgodne Čehinje bodre svoje dečke nogometaše s tribina, evo tko su one

Foto: Instagram

ZGODNE Čehinje bodre danas s tribina svoje dečke nogometaše tijekom utakmice s Vatrenima. Njihova ljepota očarala je i brojne navijače, koji su odmah poželjeli saznati više o njima.

Golman Tomaš Vaclik (32) u braku je od 2015. godine sa zanosnom Martinom, s kojom ima i dvoje djece. Martina često privlači pozornost svojim velikim silikonskim grudima te provokativnim fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama. Bavi se modelingom, a za Euro 2020 od supruga je dobila posebni dres u kojem je pozirala i oduševila fanove.

Pavel Kaderabek (29) oženjen je od 2017. godine za tri godine stariju Terezu Chlebovsku, s kojom ima dvije kćeri. Tereza se, poput Martine, također bavi modelingom, a 2012. godine je bila Miss Češke. Trenutno radi i kao reporterka za jednu sportsku televiziju.

Nogometaš Adam Hložek (18), koji je jedan od najmlađih u češkoj reprezentaciji, u vezi je s dvije godine starijom blogericom Veronikom Štuskovom.

 Michal Sadilek (22) u vezi je sa studenticom i balerinom Natali.

Centralni vezni Vladimir Darida (30) od 2018. godine je u braku s njemačkom reporterkom Katerinom Trejbaovom, s kojom ima i sina Andreasa.

Vezni igrač Antonin Barak (26) u vezi je s Nikolom Muzikovom, s kojom ima sina Tonikea. Nikola je početkom lipnja s Tonikeom bila u Splitu.

Branič Aleš Mateju (25) u vezi je šest godina s 24-godišnjom manekenkom Lianom Vasilisinovom. Na izboru za Miss Češke 2018. godine Liana je ušla u top 10 najljepših djevojaka.

Alex Kral (23) u vezi je s jahačicom Marketom Havličkovom. Par se na društvenim mrežama pohvalio ljetovanjem na Pagu i Maldivima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.