Zgodne cure hajdukovaca i dinamovaca: Ove će ljepotice danas žestoko navijati

Foto: Instagram

UZBUĐENJE uoči derbija Dinama i Hajduka raste, osobito među najvjernijim obožavateljicama i navijačicama - djevojkama i suprugama domaćih nogometaša koji će danas zaigrati na splitskom Poljudu. Atraktivne bolje polovice igrača Dinama i Hajduka svojim zanosnim izgledom plijene pažnju na tribinama pa je nesumnjivo kako će to i danas biti slučaj.

Među njima će vjerno navijati jedna od najpoznatijih supruga Dinama, Lejla Hajrović, koja svog supruga Izeta prati u stopu i bodri s tribina. Lejla ima vlastiti YouTube kanal, a uz to je i velika ljubiteljica mode pa se, uz supruga, na Instagramu često pohvali modnim kombinacijama. Također, to je još jedan od faktora kojim privlačni dodatnu pažnju među navijačima.

Djevojka Hajrovićeva suigrača, Dominika Livakovića, poznatija je kao hrvatska Meghan Markle, a riječ je Heleni Matić. 24-godišnja klizačica vjerna je obožavateljica svog odabranika s kojim je u vezi već dvije godine, a s njim je čak putovala i u Rusiju, gdje ga je bodrila na utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva.

Osim što je finalistkinja ovogodišnjeg natjecanja za krunu Miss Universe, Tea Slavica javnosti je poznata i kao djevojka dinamovca Brune Petkovića. Lijepa 19-godišnjakinja pohađa privatnu visoku školu u Zagrebu, a krajem travnja gledat ćemo ju u finalu spomenutog natjecanja.

Kada je riječ o Hajdukovim ljepoticama, jedna od najpopularnijih je partnerica Jaira De Maceda Da Silve, Tauana Saldahna. Brazilac se svojom djevojkom često hvali na društvenim mrežama, a svojim egzotičnim izgledom mami poglede i kada navija s tribina.

Da Silvin kolega Josip Posavec brani vrata splitskog kluba, a u tome ima podršku djevojke Ive Zajec. Iva i Josip zajedno su gotovo tri godine, a ona na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije na kojima navija za svog dragog.

Eszter Horvath djevojka je Hajdukovog igrača Adama Gyurcsa. Mađarski nogometaš i njegova partnerica u vezi su već dugo, a u siječnju su postali roditelji malene djevojčice. Osim što se bavi manekenstvom, zanosna djevojka ima i crtački talent koji ne skriva. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.