Žigolo priznao: "Spavao sam sa 150 žena, a nikad ne koristim kondom"

Screenshot: Channel 4

MUŠKARAC koji se bavi eskortom i tvrdi da je spavao s oko 150 žena priznao je da nikad ne koristi kondome. 

"Nije to tako strašno, zar ne?" komentirao je u reality showu "Sex Clinic" gdje se pojavio nakon što je sudjelovao u seksu utroje. 

"Plaćali su mi za seks. Posluživao sam pića u tangama i redovito su tražili ekstra usluge. Najčešće se radilo o starijim ženama, u četrdesetima i pedesetima", ispričao je. 

Pokazalo se da nije jedini u tome. S njim je u emisiju došao i njegov prijatelj Patrick koji je otkrio da je u posljednjih godinu dana spavao s između 20 i 30 žena, a ni jednom nije koristio zaštitu, te da se na spolne bolesti nije testirao tri godine. 

"Moram priznati da se sad malo i brinem. Nisam baš najsigurnija osoba kad se radi o zaštiti. Kad si pijan u izlasku, siguran seks nije nešto oko čega se brineš", priznaje Patrick. 

U showu se pojavio i 20-godišnji Callum koji kaže da kondome ne koristi jer mu "izazivaju stres" i smatra ih "ubojicom strasti". 

"Imam fobiju od kondoma. Svaki put kad ga pokušam staviti, penis mi ne funkcionira. Nije da se ja bojim kondoma, moj penis ih se boji", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.