Zločesti dečko Jude Law: Biti dobar dečko je nešto što mi nikad nije išlo od ruke



ZGODNI glumac Jude Law san je mnogih žena. Sa savršenim licem i imidžem zločestog dečka, uspjeh kod nježnijeg spola mu je oduvijek bio zajamčen. Ljepuškasti Jude nedavno je, stoga, priznao da je nekad bio zločest te tako zavodio brojne žene. "Mislim da žene vole zločeste dečke. Govorim to iz svog iskustva, mislim da je to jednostavno tako", komentirao je. A popis onih koje su se zakačile za njegov nestašni šarm zaista je impresivan.

"Biti dobar dečko je nešto što mi nikad nije išlo od ruke"

Jude je tako bio u braku sa Sadie Frost, prekinuo te se nedavno pomirio sa Siennom Miller, ljubio Kimberly Stewart i Cameron Diaz. Također, pokazao je sklonost prema dadiljama, pa je tako afera s dadiljom njegove djece bila presudna kada ga je prije četiri godine ostavila lijepa Sienna. "U određenoj dobi shvatio sam da se isplati biti takav, dok je biti dobar dečko nešto što mi nikad nije išlo od ruke", nadodao je neodoljivi Jude.

Četvero djece i nekoliko slomljenih srca

Da vas podsjetimo na njegovu ljubavnu povijest. Jude se 1997. vjenčao sa Sadie Frost i dobio troje djece iz braka s njom, no šest godina poslije razveli su se. Tada se spetljao sa Siennom, koju je upoznao na snimanju filma "Alfie". Unatoč zarukama, prekinuli su svoju ljubav 2006. kada je Jude prevario zgodnu Miller s dadiljom. Uslijedile su glasine o vezi s Cameron Diaz te Kimberly Stewart. Također, prije dvije godine napravio je dijete američkoj manekenki Samanthi Burke.

"Jednog dana trebate odrasti i shvatiti da su veze težak rad"

No, otkako je obnovio vezu sa Siennom Miller, inzistira na činjenici da je ostavio te dane iza sebe te se trudi izgraditi što zdraviju vezu s glumicom. "Jednog dana trebate odrasti i shvatiti da su veze težak rad. Treba ih njegovati da bi funkcionirale", izjavio je Law. Također, svoju promjenu zahvaljuje činjenici da je otac četvero djece. "Uloga oca mijenja čovjeka". Nadodao je kako smatra da su sva slomljena srca koja su ostala iza njega, nešto što se mora dogoditi da bi čovjek konačno stekao mudrost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.