Zvijezda "Avatara" Zoe Saldana: Volim seks i rock&roll

ZVIJEZDA "Avatara" Zoe Saldana snimila je editorijal za Nylon. Iako je ovog puta u editorijalu ostala obučena, u intervjuu Zoe nije propustila još jednom istaknuti koliko uživa u seksu: "Volim seks i rock&roll. Nemate pojma koliko".

Osim o svojoj nezasitnosti kad je vođenje ljubavi u pitanju, Zoe je progovorila i o svojoj selidbi iz New Yorka u Dominikansku Republiku kad joj je bilo devet godina: "Iz ove urbane sredine smo otišli u divljinu. Učili smo hvatati ribu. Učili smo i penjati se na stabla kokosa - i reći ću vam, to je jebeno opasno. Pisala sam domaće zadaće na stablima guave i manga".

Zoe je otkrila i kako se susrela s holivudskim stereotipima kad je u pitanju bijela put. "Na jednom su mi castingu rekli: `Znaš, ti nisi ono što sad tražimo, tvoja je koža malo pretamna`. U usporedbi s čim?! Moja koža je moja koža. Normalno da je tamna ako je uspoređujete s nekim tko je svjetliji".

Što se tiče uloge u "Avataru" i suradnje s Jamesom Cameronom, Zoe je kazala: "Mislim da je Neytiri zamislio kao Amazonku. U to vrijeme sam imala jako dugu kosu. Nisam imala pojma da je ona plava i visoka 280 centimetara".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.