Zvijezda Isijavanja otkrila zašto 20 godina nije glumila: "Imala sam važan razlog"

Foto: Profimedia

GLUMICA Shelley Duvall, koju gledatelji najbolje pamte po hororu Isijavanje, u novom intervjuu otkrila je zašto je napravila 20-godišnju pauzu od snimanja filmova.

Naime, ona se vratila kući u Texas nakon što je njenom bratu dijagnosticiran tumor leđne moždine.

"To je najduži godišnji odmor koji sam uzela, ali sam to uradila iz važnog razloga - da ponovo ostvarim dobar kontakt s mojom obitelji", rekla je za magazin People. Mnogi su nakon njenog dugog odsustva iz Hollywooda počeli nagađati da ona ima problema s mentalnim zdravljem, ali je to negirala.

"Shelley je ikona Hollywooda"

Novi film u kojem je Shelly ostvarila ulogu se zove The Forest Hills, a riječ je o horor filmu redatelja Scotta Goldberga. Premijerno će biti prikazan 11. ožujka u New Jerseyju.

"Shelley je ikona Hollywooda. Sretan sam što ima priliku pokazati da još uvijek ima talenta. Tako je zabavno ponovo glumiti. To obogaćuje život", rekao je Goldberg.

Kao što je već spomenuto, većina ljudi ju je zapamtila po filmu Isijavanje, redatelja Stanleyja Kubricka, snimljenom prema istoimenom romanu Stephena Kinga koji govori o poremećenom piscu koji namjerava pobiti članove svoje obitelji u hotelu izoliranom od svijeta.

Nakon što je prvi put prikazan 1980. godine, njegova popularnost je iz godine u godinu rasla, što ga je kasnije svrstalo u grupu najvažnijih ostvarenja iz filmske umjetnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.