Zvijezda Ludih 70-ih pripada privilegiranim zatvorenicima. Evo što mu nije dopušteno

Foto: Profimedia

OTKRIVEN je plan boravka Dannyja Mastersona u državnom zatvoru u Kaliforniji naredna tri mjeseca. Naime, zvijezda Ludih sedamdesetih, koja je u rujnu osuđena na 30 godina zatvora do doživotne robije, počela je s procesom prihvata i klasifikacije u državnom zatvoru North Kern u Delanu.

Nema posjeta obitelji, jedan poziv mjesečno...

Od dolaska u zatvor u srijedu, 47-godišnji glumac smješten je u grupu zatvorenika pod nazivom "privilegirana skupina U". Svim zatvorenicima u toj skupini zabranjuju se posjeti obitelji i pristup osobnoj imovini, piše TMZ.

Mastersonu je dopušten jedan telefonski poziv prvog tjedna u zatvoru, a nakon toga je ograničen na jedan poziv mjesečno sve dok je u privilegiranoj skupini U. TMZ je potvrdio da će Masterson i dalje imati pristup zatvorskom dvorištu i rekreacijskim uslugama, ali neće dobiti svoje pune zatvorske povlastice dok se ne završi proces klasifikacije, a to bi moglo potrajati do 90 dana.

Izvori bliski glumcu kažu da je Danny pokazao "iznimnu snagu uma i duha" tijekom prebacivanja iz Okružnog zatvora u Los Angelesu u državni zatvor u Kaliforniji. Navodno se nada da će žalba, koju je uložio u studenom, imati uspješan rezultat. Masterson je dugo tvrdio da je nevin, ali nije svjedočio u sudskom postupku.

>> Objavljena prva zatvorska fotka zvijezde Ludih 70-ih koja je osuđena za silovanje

Proglašen krivim za dva silovanja

Podsjećamo, početkom rujna ove godine sutkinja Višeg suda u Los Angelesu Charlaine Olmedo izrekla je kaznu 47-godišnjem glumcu nakon što je odbacila zahtjev obrane za novo suđenje i saslušala izjave žrtava.

Porota od sedam žena i pet muškaraca proglasila je Mastersona krivim po dvije točke optužnice nakon sedam dana vijećanja. Oba silovanja dogodila su se u Mastersonovoj kući u Hollywood Hillsu 2003., kada je bio na vrhuncu slave, u vrijeme emitiranja Ludih 70-ih. Porota nije mogla donijeti jednoglasnu presudu o trećoj točki, tvrdnji da je Masterson silovao i svoju dugogodišnju djevojku.

"Gospodine Masterson, vi ovdje niste žrtva. Vaši postupci prije 20 godina oduzeli su drugoj osobi izbor. Vaši postupci prije 20 godina bili su kriminalni i zato ste ovdje", rekla mu je sutkinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.