Zvijezda serije GOT u suzama pred kamerama: "Imala sam traumatičan odnos s ocem"

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDA serije Game of Thrones Maisie Williams rasplakala se u novom intervjuu u kojem je progovorila o svom traumatičnom djetinjstvu. 

"Imala sam traumatičan odnos sa svojim ocem i od kada znam za sebe imala sam problema sa spavanjem", otkrila je u podcastu The Diary of a CEO koji je objavljen 26.9.

Posebno joj je bio težak period kada je imala osam godina. "Učiteljica me odvela u sobu za osoblje i pitao što se dogodilo i jesam li doručkovala", prepričala je. Otkrila je da većinu vremena nije doručkovala ujutro. 

"Mama je došla u školu i pokupila me. To je bilo prvi put da je sve bilo moguće i to je bilo prvi put da je sve bilo na stolu", ispričala je. 

"Bila sam indoktrinirana"

Rekla je da s obzirom na to da je bila dijete nije htjela priznati traumatičan odnos koji je imala s ocem. "Bila sam indoktrinirana na neki način. Mislim da sam zato opsjednuta kultovima. Svijet mi se preokrenuo", rekla je. 

Njezina majka napustila je njenog oca kada je Maisie imala četiri mjeseca. "Spasila se, bilo je loše", ispričala je glumica koja nikada prije o tome nije javno govorila. 

Ispričala je da joj je taj njezin težak početak pomogao s karijerom, ali je i otkrila da se borila s tjeskobom i vlastitim identitetom. No to joj koristi dok igra uloge drugih ljudi. 

"Pretvaram se, ali emocije su stvarne, sve ispliva na površinu", rekla je. 

"Mislila sam da nešto nije u redu sa mnom"

"Iskreno govoreći, puno sam razmišljala o tome. Mislila sam da nešto nije u redu sa mnom", ispričala je referirajući se na djetinjstvo koje je imala. Također je dodala da su je ta pitanja zaintrigirala da preispita vlastitog oca i njegove postupke. 

"Što bi te moglo natjerati da maltretiraš vlastitu djecu? Što ti se dogodilo kao djetetu? Jesi li čupao noge bubama? Jesi li naučio sve ovo?" rekla je i dodala da smatra da bi njezin otac bio "fascinantan dokumentarac".

Na kraju je glumica izjavila da se pomirila sa svojom prošlošću i da vjeruje ako podijeli svoju priču da će pomoći drugima. 

"Osjećam da sada zatvaram taj dio prošlosti, a moje putovanje bi moglo pomoći drugim ljudima, dok je prije to bila samo bol, bol, bol i bol", zaključila je na kraju. 

Pročitajte više