Zvijezda serije How I Met Your Mother: Bio sam jako nesretan tijekom snimanja

Foto: EPA

GLUMAC Jason Segel otkrio je da se unatoč uspjehu serije How I Met Your Mother osjećao daleko od ispunjenog.

Tijekom nedavnog okruglog stola glumaca u komediji koji je organizirao The Hollywood Reporter, Segel, koji trenutačno glumi u seriji Shrinking, priznao je da unatoč tome što mu je popularni sitcom donio glavne uloge u filmovima kao što su This is 40, The Muppets i Get Him to the Greek, bio je "stvarno nesretan" pred kraj serije.

"Bilo je razdoblje u mom životu i karijeri, otprilike zadnjih nekoliko godina serije How I Met Your Mother, kada su stvari eksplodirale i na filmu i na televiziji i svi su mi govorili kako mi dobro ide, a ja sam bio stvarno nesretan. I tako sam se onda morao uhvatiti ukoštac s tim, zašto, što nije u redu s ovom jednadžbom?" rekao je glumac.

U konačnici, rekao je Segel, morao je naučiti uspostaviti ravnotežu između borbe za vlastite kreativne izbore i znanja kada odustati.

"Mislim da je stvar s kojom sam se suočio to da je stvarno sjajno donijeti odluku 'jebi ga, radim što želim', ali nažalost, postoji sustav u kojem će ljudi reći: 'Nije nas briga što želiš raditi", rekao je za Segel, a kao primjer upotrijebio je poznati završetak svog filma Forgetting Sarah Marshall.

"Morao sam se jako boriti da stavim lutkarski mjuzikl o Drakuli na kraj filma", rekao je, uspoređujući svoje napore da se ta scena dogodi s dugim procesom guranja stijene uz brdo. "Teško je. Dio jednadžbe je doći do točke u kojoj se pitate: 'Za što je vrijedno mijenjati svoje vrijeme? Za što ću dati više od devet mjeseci ili tri godine?'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.