Zvijezda serije Kuća od karata razvodi se od 18 godina mlađeg modnog menadžera

Foto: Profimedia

AMERIČKA glumica Robin Wright, zvijezda serije Kuća od karata, razvodi se od modnog menadžera Clementa Giraudeta nakon četiri godine braka, piše magazin People.

56-godišnja glumica je još 31. srpnja podnijela zahtjev za razvod braka, a kao ključni razlog navedene su nepremostive razlike u karakteru nje i njenog 38-godišnjeg supruga.

Vjenčali su se 2018. u Francuskoj

U brakorazvodnoj parnici traži podjelu bračne imovine kojom će svaki supružnik samostalno upravljati i o njoj odlučivati. Odustala je od mogućnosti alimentacije ili uzdržavanja bivšeg partnera. Nije poznato jesu li Robin i Clement potpisali predbračni ugovor.

Glumica je Clementa upoznala dok je on vodio odnose s javnošću za VIP klijente u modnoj kući Saint Laurent. Prvi put su se pojavili na modnim revijama tog brenda, a vjenčali su se u kolovozu 2018. godine na intimnoj ceremoniji u jugoistočnoj Francuskoj. 

Prije njega, Robin je bila u braku s glumcem i redateljem Seanom Pennom, od kojeg se razvela 2010. nakon 14 godina braka. Imaju kćer Dylan Penn i sina Hoppera Penna. Glumičin prvi suprug bio je kolega Dan Witherspoon, kojeg je upoznala sredinom osamdesetih na setu Santa Barbare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.