Zvijezda serije "Uvod u anatomiju" priznala da je biseksualna

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDA serije "Uvod u anatomiju" obznanila je kako je biseksualka.

Baš kao što je njezin lik u seriji, dr. Torres, s vremenom postala biseksualka, tako je i glumica Sara Ramirez nedavno objavila kako i ona jednako voli oba spola, piše Digital Spy.

Početkom tjedna održala je govor na summitu "40 To None" koji je u Los Angelesu organizirala udruga "True Colors."

"Toliko mladih danas žive kao beskućnici, nalazeći se na brojnim raskrižjima, bez obzira je li riječ o njihovom rodnom identitetu, rodnom izražavanju, rasi, klasi, seksualnoj orijentaciji, religiji ili državljanstvu", rekla je Sara u svom govoru te dodala: "Zbog toga što to isto postoji i u mom životu - žena sam, queer, biseksualka, Amerikanka meksičko-irskog porijekla, imigrantica, odrasla sam u obitelji koja je duboko ukorijenjena u katolicizmu i s irske i s meksičke strane - zbog toga sam zainteresirana za projekte koji omogućavaju mladima da podignu svoj glas i da se čuju, da im pomognemo ostvariti njihove složene narative i da im poslužimo kao primjer..."

Serija "Uvod u anatomiju" emitira se od 2005. i nedavno je ušla u svoju 13. sezonu, ali prvu bez Sare koja se (nakon što je glumila u 240 epizoda) odlučila posvetiti drugim aspektima karijere.

Pročitajte više