Zvijezda The Officea priznala: Ukrao sam nešto sa seta posljednjeg dana snimanja

Screenshot: YouTube

GLUMAC John Krasinski, koji je u popularnoj seriji The Office glumio lik Jima, priznao je kako je uzeo nešto sa seta posljednjeg dana snimanja serije. 

Krasinski je nedavno gostovao u podcastu Office Ladies, koji vode njegove kolegice iz serije Jenna Fischer i Angela Kinsey, a prisjetio se emotivnog trenutka kad je posljednji put izašao sa seta i vidio ekipu serije na okupu, što ga je navelo da uzme "suvenir" sa seta. 

Ukrao predmet sa seta

"To je jednostavno bio najstrašniji, najljepši, užasavajući trenutak u mom životu", objasnio je pa otkrio kako je uzeo znak tvrtke Dunder Mifflin, no to nikada nije priznao kreatoru serije Gregu Danielsu. 

"Uvijek sam lagao Gregu da ga nisam uzeo, ali jesam. Ukrao sam ga", priznao je, a Kinsey, koja je u seriji glumila Angelu, rekla mu je ga je vidjela kako gura predmet u stražnji dio automobila. Krasinski je dodao da ga je Daniels kasnije ispitivao gdje se znak nalazi, no glumac se pravio da ne zna ništa o tome. 

 

Podsjetimo, nedavno je objavljeno kako stiže nova serija The Office, no nije riječ o rebootu ili spinoffu, već novoj lažnoj dokumentarnoj seriji s potpuno novom glumačkom postavom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.