Zvijezda The Officea: Većina likova u toj seriji danas bi bila otkazana

Screenshot: Youtube

GLUMICA Mindy Kaling nije štedjela  riječi u intervjuu za Good Morning America govoreći o vremenu koje je provela u seriji The Office, čija je posljednja sezona završila 2013. godine. 

Kaling, koja je napisala brojne epizode The Officea, a u seriji je i glumila lik Kelly Kapoor, rekla je da humor serije jednostavno ne bi prošao danas. 

"Ta je serija sada tako neprikladna. Sa scenaristima sam još uvijek u kontaktu te uvijek razgovaramo o tome kako vjerojatno sada ne bismo mogli napraviti toliko toga u seriji. Ukusi su se promijenili, a i ono što ljude vrijeđa sada se jako promijenilo", rekla je Kaling u intervjuu u četvrtak.

Misli da bi se Kapoor danas okušala u nečemu sasvim drugom

Temeljen na britanskoj televizijskoj seriji istog imena, The Office se emitirao od 2005. do 2013., prikazujući radni život zaposlenika u fiktivnoj tvrtki Dunder Mifflin Paper Company. Kaling je glumila predstavnicu službe za korisnike Kelly Kapoor zajedno s članovima glumačke ekipe među kojima su bili Steve Carell, John Krasinsky i Jenna Fischer.

Na pitanje kakav bi njezin lik sada bio, Kaling je tvrdila da bi se Kapoor okušala u nečemu sasvim drugom. 

"Mislim da bi dala otkaz u Dunderu Mifflinu da postane influencerica, a onda bi vjerojatno bila otkazana, gotovo odmah. Zapravo, većina likova u toj seriji do sada bi bila otkazana", rekla je Kaling.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.