Zvijezda X Factora: Šmrkala sam 5-6 lajni kokaina dnevno, popila sam 200 tableta

Foto: Guliver Image/Wenn

MEL B priznala je da je šmrkala pet do šest linija kokaina dnevno dok je snimala X Factor. Kako kaže, to joj je bilo potrebno kako bi "preživjela težak život sa suprugom Stephenom Belafonteom", s kojim je bila u braku ukupno deset godina.

U svojoj autobiografiji Brutally Honest priznala je i da si je 2014. godine pokušala oduzeti život popivši čak 200 tableta protiv bolova. Zbog toga nije snimala polufinalnu emisiju te godine, a kad se pojavila sljedeće večeri na snimanju kamere su snimile goleme modrice po njenim rukama. Tad je rekla da je imala problema s čirom na želucu.

Priznala je da bi dan započinjala s dvije lajne kokaina.

"Bila sam jadna osoba, izvan kontrole. Dnevno sam uzimala oko pet ili šest linija kokaina prije i nakon posla. Ubijala sam bol. To me dizalo kako bih zaboravila na sve osim showa koji sam snimala. Bila sam tako nisko da sam počela uzimati kokain samo kako bih izdržala, kako bih preživjela život sa Stephanom, koji je izgledao poput neurotične klaustrofobije", priznala je.

Tvrdi da droga nije utjecala na njeno suđenje u showu, u kojem su uz nju kandidatima sudili Simon Cowell, Louis Walsh i Cheryl. Tvrdi da nikad nije šmrkala na setu jer ju je ekipa na snimanjima nasmijavala i bilo joj je lakše.

Čim bi se kamere ugasile "trebalo joj je manje od minute da složi novu lajnu".

U jednom je trenu popila oko 200 aspirina koje je skuplja godinama, jer se osjećala "ružno i prezreno od Stephena" koji je imao "zbirku snimki seksa s njom". Napisala je oproštajno pismo djeci, ali tad je shvatila da mora u bolnicu da je spase baš zbog njih. Dok je gubila svijest udarila je u vrata, a posljedica su modrice koje su se vidjele u emisiji.

Iako su joj rekli da su joj tablete oštetile jetru i bubrege, odlučila je već sljedeće večeri biti na snimanju emisije te odjenuti haljinu u kojoj će se njene modrice jasno vidjeti. Osim toga, skinula je vjenčani prsten kako bi mužu poslala poruku da je gotovo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.